2777
2789
عنوان

افسردگی پس از زایمان چیه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 61 پست
خوب ببین افسردگی بعد از زایمان دو حالت دارهیکیش یه افسردگی خفیفه که اکثر مادرا بهش دچار میشن و مثلا ...

چرا افکار اسیب رسوندن به خودشون یا بچه رو دارن؟

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جن آخه ؟ این دیگه چه برداشتیه اخه

خب بخاطر تغییرات هورمونیه تو یه زندگی دو نفره داشتی غذاتو میپختی کاراتو میکردی یهو زندگیت از این رو به اون رو میشه روحیاتت تغییر میکنه حوصله ی خودتو نداری بدنت تغییرات زیاد داشته درد زایمان بخیه و اینا به کنار خیلی خیلی زود باید برگردی به زندگی عادی ،چون یه موجود بی پناه و به دنیا آوردی که واسه صفر تا صدش به تو احتیاج داره

بخاطر این همین تغییرات هورمونی گریه زاری و نا امیدی و خیلی چيزای دیگه هم داری یهو به این نتیجه میرسی این زندگی و شوهر و چیزایی که داری حق تو نیست هیچ چیزی نمیتونه خوشحالت کنه هیچی مثل قبل نیست

حالا فکر کن این وسط بقیه هم هیچ درکی از شرایط تو نداشته باشن هی بیان بگن اینجوری بغل کن بچه رو اینجوری شیر بده اینجوری پوشکش و عوض کن هنوز هیچی بلد نیستی حتی اجازه نمیدن به خودت بیای  ،حالت بده درکت نکنن و این اون هم در مورد اسم و لباس سرماخوردن و زردی و قیافه بچه اظهار نظر کنن با اعصابت بازی کنن واسه همین میگن رفتار و کمک و درک شوهر و اطرافیان خیلی مهمه

ببین یه آدم عادی اگه چند شب خوابش به هم بریزه داغون میشهدیگه اون افت شدید هورمونها بعد از زایمان رو ...

پس بیچاره مامانا💔

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯

درستهدارم با خشونت حرف میزنمچون حرفات درست مثل یکی بود که با همین تصورات غلط و نادونی، همسرش رو بیچا ...

دوست عزیز نیاز به خشونت نیست ایشون براشون سوال پیش اومده و خوبه که پرسیدن و مطلع شدن .تصورات غلط اگر داشتن نمیومدن بپرسن 

جن آخه ؟ این دیگه چه برداشتیه اخهخب بخاطر تغییرات هورمونیه تو یه زندگی دو نفره داشتی غذاتو میپختی کا ...

وای 

وحشتناکه

خیلی کامل توضیح دادین ، ممنون متوجه شدم🥺

اولا که تغییرات هورمونی باعثش میشه. فکر کن تغییرات هورمونی تو پریودی چند برابر شدیدترش. این رو تمام افراد زایمان کرده پشت‌سر میذارن.

دوما سبک زندگی به طور ناگهانی تغییر می‌کنه. دیگه مادر مرکز توجه نیست و حتی ممکنه با بی‌توجهی از سمت همسرش مواجه بشه چون به بچه توجه میشه، الگوی خواب تغییر میکنه، شکل بدن تغییر می‌کنه و ممکنه اعتماد به نفس بیاد پایین، آزادی فرد کم میشه. بچه ممکنه بیمار یا بدقلق باشه. اینا خودش عامل افسردگیه. برای جلوگیری از افسردگی پس از زایمان خیلی به همسر مادر تازه توصیه میشه که به مادر توجه کنه. در غیر این صورت افسردگی هورمونی حاد میشه و ممکنه تا سال‌ها باقی بمونه.

برام عجیب بود که یکی وسط قرن بیست و یک همچنان خیلی جدی به جن و پری اعتقاد داره.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

دوست عزیز نیاز به خشونت نیست ایشون براشون سوال پیش اومده و خوبه که پرسیدن و مطلع شدن .تصورات غلط اگر ...

اره نمیدونم چطور به خودش اجازه ی توهین میده منم هیجی نمیگم بیشتر ادامه میده

تا تجربه نکنی نمیدونی خب درد زایمان و بخیه از اونور گریه های نوزاد از اونور بیخوابی از اونور زرت و ز ...

همه اینا بعلاوه دو ،وقتی دوقلو زاییدی رو تصور کن😑🫠🫠

خدایا ازت ممنونم بخاطر خانواده ام،بخاطر همسرم و پسرام💚،خدایا میدونم حواست به همه چیز هست💚💚.............تو همانی که نمی‌دانی چ اندازه دل انگیزی💝
اولا که تغییرات هورمونی باعثش میشه. فکر کن تغییرات هورمونی تو پریودی چند برابر شدیدترش. این رو تمام ...

عزیزم لابد منم که نصف شب تاپیک جن میزنم و منم ک توش شرکت میکنم و با علاقه میخونم😐

همه اینا بعلاوه دو ،وقتی دوقلو زاییدی رو تصور کن😑🫠🫠

فقط میتونم بگم خدا بهت صبر ایوب بده 🤧

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
عزیزم لابد منم که نصف شب تاپیک جن میزنم و منم ک توش شرکت میکنم و با علاقه میخونم😐

لابد هستید. چون من که نیستم.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

اره نمیدونم چطور به خودش اجازه ی توهین میده منم هیجی نمیگم بیشتر ادامه میده

ناراحت نشو .طبق گفته خودشون چون کسی رو توی اطرافیان داشتن که اطلاعاتش غلط بوده و همسرش رو درک نکرده الان شما رو با ایشون مقایسه کرده 

ناراحت نشو .طبق گفته خودشون چون کسی رو توی اطرافیان داشتن که اطلاعاتش غلط بوده و همسرش رو درک نکرده ...

شایدم خودش بوده ، دلم سوخت👩‍🦯

تاپیک زدم اطلاعاتمو ببرم بالا که مثل همسر ایشون اطرافیانمو ازار ندم