2777
2789
عنوان

بچه ی بدغذا از بزرگترین عذابهای دنیاست

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 79 پست
این ویروس لعنتی پس کی خوب میشه الان یک هفتست

باید دوره اش بگذره لامصب 

یک‌ابنبات چوبی بخر بزار رو زبونش بعد قاشق هم همزمان ببر طرف دهنش ابنباتو بکش بیرون‌غذا بریز تو دهنش

وقتی خیلی گرسنه بشه آره

خوراکیشو کلا حذف کن

براش پنکیک درست کن وسطش موز و شکلات بزار سعی کن  به شکل خرس درش بیاری

از این توپک های خرما و گردو و بیسکوییت براش درست کن

دنت خونگی ، ژله خونگی آب میوه طبیعی بگیر بهش ژلاتین اضافه کن ،شیر کاکائو خونگی 

سعی کن برای درست کردن غذا های خودش ازش کمک بگیری و

اصلا غذا توی دهنش نذار بزار خودش بخوره 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الان چطوری؟:بالاخره آدم شدی خوب غدا بخوری؟خخخ میترسم دخترم اندازه ی خودم بشه و من مجبور باشم بریزم ت ...

اره ولی وزنم کمه بازم 

۱۹ سالمه الان

تا مقطع ابتدایی اینا بازم مثلا تو بشقابم غذا اضاف میومد تا آخرش نمیخوردم الان خوبم 

دل شکسته💔

اووووف آدم دلش میخواد بشقاب غذا رو یجا بکنه تو حلقشون

😂😂😂ابجیم گاهی حرصش میاد 

میگیره درازش میکنه بعد پاشو میزاره رو پاهای بچه غذارو میده دهش مجبور میشه قورت بده

اره ولی وزنم کمه بازم ۱۹ سالمه الانتا مقطع ابتدایی اینا بازم مثلا تو بشقابم غذا اضاف میومد تا آخرش ن ...

آخ مامانت چی کشیده از دستت.کاش منم نمیرم و ببینم دخترم غذاش خودش همش میخوره

خوراکیشو کلا حذف کنبراش پنکیک درست کن وسطش موز و شکلات بزار سعی کن به شکل خرس درش بیاریاز این توپک ...

ممنون عزیزم فعلا که از وقتی ویروس گرفته دهنش قفله کلا این ویروس لعنتی نمیدونم دیگه کی میخواد خوب بشه

پسر منم از روزی که این ویروس رو گرفته غذا نمیخوره،در دوران بیماری هم کلا یه بار سرم زدم

اصصصصلا غذا نمی‌خورد

حرص نخور گلم،خودش خوب میشه

برای رسیدن به شغل و درآمد دلخواهم و سر و سامون گرفتن زندگیم و شفای پسرم ممنون میشم یه صلوات بفرستین. ان شاء الله لبتون خندون و دلتون شاد باشه
مغزیجات دوس نداره؟حتما شربت اشتهاآور پدیا بست بده

مغزیجات اره دوس داره.ولی این یک هفته که ویروس گرفته دهنش کلا قفله هیچچچچی نمیخوره همون چیزایی که قبلا دوست داشتم نمیخوره

سه سال و ده ماهشه.چند سالشه پسر شما؟غدا میکس کن با سرن بریز حلقش

۲ بهمن ی ساله میشه...نمیزاره کلا بد غذا بود الان بدتر شده

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است
پسر منم از روزی که این ویروس رو گرفته غذا نمیخوره،در دوران بیماری هم کلا یه بار سرم زدماصصصصلا غذا ن ...

دخترم منم سه شب پیش سرم زد.چند روز طول کشید برگرده به حالت عادی؟دارم دیوونه میشم