2777
2789
عنوان

لطفا فقط کسانی که پسرشون رو ختنه نکردن بیان تو تاپیک

| مشاهده متن کامل بحث + 13959 بازدید | 339 پست
عزیزم باور کن ما هیچ کدوم از آقایون اطرافمون ختنه نکردن ، هیچکس هم اعتماد به نفس پایین نیست و احساس ...

یعنی تو باهمه این مردا نشستو برخواست کردی و درباره اندام خصوصیشون باهم حرف زدین که میدونین ناراضی نیستن 😂🤣

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

حتمابراشماهم مهم بود که اومدید ونظردادین 😂

والله تا الان در مورد عضو خصوصی بچه بقیه و اینکه در بزرگسالی چی میشه فکر نکردم

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والله تا الان در مورد عضو خصوصی بچه بقیه و اینکه در بزرگسالی چی میشه فکر نکردم

😂😂

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

دختر منم همینهمن رعایتم میکنم از شش هفت ماهگی شیر بز میخوره که سازگاره با جوپرکو اب بوقلمون دیگه هیی ...

وای چه سخته پس پسر من گردو بادام پسته اینجور چیزا رو آلرژی داشت

دارو که نه فقط شیر مخصوصش رو دادم کم کم چیزایی که حساس بود رو دادم 

ممنون از تجربه ات برا بچه دوم هوایم هست حتما

یعنی تو باهمه این مردا نشستو برخواست کردی و درباره اندام خصوصیشون باهم حرف زدین که میدونین ناراضی نی ...

اولا مودب باش عزیزم 

دوما به هرحال اگر مشکلی بود از زبون خانم هاشون می‌شنیدم

منم می‌تونستم بهتون بگم شما از کجا خبر دارید از بقیه!!ولی نگفتم

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

وای چه سخته پس پسر من گردو بادام پسته اینجور چیزا رو آلرژی داشتدارو که نه فقط شیر مخصوصش رو دادم کم ...

خداروشکر که زود خوب شد♥️

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
اولا مودب باش عزیزم دوما به هرحال اگر مشکلی بود از زبون خانم هاشون می‌شنیدممنم می‌تونستم بهتون بگم ش ...

به عرضتون برسونم اولا زنی نمیاد ازاندام شوهرش حرف بزنه 

ثانیا من بچهارو دیدم والا آدم بزرگا جزشوهرخودمو ندیدم و وقتی فک میکنم اون اندام کوچولو بخواد باهمون حالت بزرگ بشه چندش آوره 

واقعا این واکسنا الکی نیستن وگرنه مرض دارن نوزاد رو عذاب بدن

واسه همین زمان قدیم از ده تا بچه پنج تاشون زنده میموندن چون نه واکسنی بوده نه دارویی

همین کرونا اگه واکسنش نمیومد حالا حالاها کشته میداد

‌‏ی ذوق کردیم کنسل شد، ذوق نکردیم کنسل شد ‏به یکی گفتیم کنسل شد؛ به هیچکس نگفتیم‏ کنسل شد، برنامه ریزی کردیم کنسل شد،‏برنامه ریزی نکردیم کنسل شد. واسه ما همیشه کنسل میشد..حالا که تا اینجا اومدی برای آرامش سلامتیم رسیدن به خواسته هام یک صلوات بفرست مهربون♥️هرگز با یک احمق بحث نکنید تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند! ماشالا چقدرم توی نی نی سایت زیادن دنبال عقده گشایی میگردن 

والا همون اروپا و آمریکا هم پسراشونو اکثرا ختنه میکنن بخاطر مسائل پزشکی و عفونت اینا...اینا دیگه از ...

کی گفنه اخه😂فقط یهودیا غیر ما ختنه میکنن چراالکی بدون علم یچیزی میگید .ورن استارها هم عمل زیبایی میکنه