والله تا الان در مورد عضو خصوصی بچه بقیه و اینکه در بزرگسالی چی میشه فکر نکردم
حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
یعنی تو باهمه این مردا نشستو برخواست کردی و درباره اندام خصوصیشون باهم حرف زدین که میدونین ناراضی نی ...
اولا مودب باش عزیزم
دوما به هرحال اگر مشکلی بود از زبون خانم هاشون میشنیدم
منم میتونستم بهتون بگم شما از کجا خبر دارید از بقیه!!ولی نگفتم
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
واقعا این واکسنا الکی نیستن وگرنه مرض دارن نوزاد رو عذاب بدن
واسه همین زمان قدیم از ده تا بچه پنج تاشون زنده میموندن چون نه واکسنی بوده نه دارویی
همین کرونا اگه واکسنش نمیومد حالا حالاها کشته میداد
ی ذوق کردیم کنسل شد، ذوق نکردیم کنسل شد به یکی گفتیم کنسل شد؛ به هیچکس نگفتیم کنسل شد، برنامه ریزی کردیم کنسل شد،برنامه ریزی نکردیم کنسل شد. واسه ما همیشه کنسل میشد..حالا که تا اینجا اومدی برای آرامش سلامتیم رسیدن به خواسته هام یک صلوات بفرست مهربون♥️هرگز با یک احمق بحث نکنید تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند! ماشالا چقدرم توی نی نی سایت زیادن دنبال عقده گشایی میگردن