2777
2789
عنوان

لطفا فقط کسانی که پسرشون رو ختنه نکردن بیان تو تاپیک

| مشاهده متن کامل بحث + 14014 بازدید | 339 پست
بدون ختنه شبیه خرطوم مورچه خواره 🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

😂👍🏻

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

نه اصلا چون ناقص سازی پسرم هست ،

اسی   یک چیز میپرسم  بهت برنخوره

سیگار کشیدن  به نظرت  ضرر نداره؟؟؟   برای خودت  که مدتها کشیدی  و الان هم تو شیردهی میخوای بکشی؟؟؟؟؟

یک بام و دو هوا؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر من۱۴ماهشهبه همه چیز واکنش میدهحتی یه استامینوفنم بخوره از درد زجه میزنهسر واکسنای قبلی روزگارمو ...

به تخم مرغ الرژی داره؟ واکسن یه سالگی برای آلرژی به تخم مرغا فک کنم نمیزنن وگرنه اصلا درد و تب نداره پسر من کلا نفهمید نه موقع زدن نه بعدش

حالا یکی به من بگه شکلش چه فرقی میکنه با ختنه 😑 بدم میاد عکسشو ببینم🤣

نابودی اسراییل خونخوار و هرچی هرزهٔ بی بند و باره صلواااتتت😂لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑

استارتر طبق دعوتی که تو عنوان تاپیک کردی قاعدتا من نباید میومدم

چون من یه پسر دارم که ختنه شده و ۲۰تا دیگه هم داشتم قطعا ختنه میشدن  ولی چون برام جالب بود ببینم چقد از افراد جامعه اینکارو نمیکنن اومدم بخونم و نمیخواستم کامنت بزارم 

ولی الان یهویی یه چیزی یادم اومد 

اومد اون پسر عاشق خانمی شد که این مساله براش مهم باشه تکلیف چیه؟بالاخره ما ایران زندگی میکنیم و خوب اکثریت قریب به اتفاق آقایون ختنه شده ان

یعنی یه خانم هیجوقت براش این چالش نیست که چرا خواستگارش  ختنه شده

ولی قطعا برای خیلییییییی از خانوما ختنه نبودن  غیر قابل پذیرش هست 

لطفا از این بعد هم به مساله نگاه کن 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

این اداها چیه تازگیا مثلا میخان بگن ما روشن فکریم بچمون بزرگ شد خودش تصمیم بگیره گوششو سوراخ کنه یا ختنه کنه.. اخه پسره فرض کن فردا شد شونزده سالش میخواد بیاد بگه میخوام خودمو ختنه کنم؟ 🙄 تازه عوارضم داره اگع بمونه

چو نیست چاره، زِ بیچارگی صبور شدم... 
یکی از دوستان مثال خوبی زد خرطوم مورچه خوار

یعنی سر نداره؟😂😂😂

نابودی اسراییل خونخوار و هرچی هرزهٔ بی بند و باره صلواااتتت😂لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑

کی گفنه اخه😂فقط یهودیا غیر ما ختنه میکنن چراالکی بدون علم یچیزی میگید .ورن استارها هم عمل زیبایی می ...

بقول خودتون پور  استار ها ختنه میکنن والا اگه زود انزالی و کم شدن لذت جنسی در پی داشت انجامش نمیدادن 

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
استارتر طبق دعوتی که تو عنوان تاپیک کردی قاعدتا من نباید میومدمچون من یه پسر دارم که ختنه شده و ۲۰تا ...

یاد یه چیزی افتادم یه بار یه خانوم تاپیک زده بود نامزد که بوده شوهرش ختنه کرده بوده. میگفت یه مدت سر نمیزد و میگفت نیا و... اینم شک کردع بود رفته بود دیده تازه ختنه کرده و خجالت میکشیده نامزدش بفهمه🫠

حالا یکی به من بگه شکلش چه فرقی میکنه با ختنه 😑 بدم میاد عکسشو ببینم🤣

با ختنه سر الت بیرونه و صافه ،بدون ختنه یه پوست چروک و آویزون روی الت رو گرفته که باید بکشی عقب تا سر الت رو ببینی (اینجانب دوتا پسر دارد)

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
یعنی سر نداره؟😂😂😂

نه یه پوست داره افتاده روش معلوم نیست زیرش میشه محل تجمع عفونت و میکروب فک کنم اگه ختنه نکنن باید اونو بزنن کنار هربار تمیز کنن از مردا بعیده همچین مراقبتی

با ختنه سر الت بیرونه و صافه ،بدون ختنه یه پوست چروک و آویزون روی الت رو گرفته که باید بکشی عقب تا س ...

اهان متشکرم