2777
2789
عنوان

سوجان باگ نداره به نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 2615 بازدید | 110 پست
هم محلی و سهراب شاگرد بابای سوجانهو احتمالا با هم ازدواج کنن

من از اول میگفتم سوجان خیلی خانومه ولی قربان یجوریه اصلا به لول سوجان نمیخوره ولی معلوم شد قراره اینجوریش کنن

سهراب خیلی کراشه😂

از تاریخ ۱۵ دی این کاربری دست ملیسا میباشد_____گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من از اول میگفتم سوجان خیلی خانومه ولی قربان یجوریه اصلا به لول سوجان نمیخوره ولی معلوم شد قراره این ...

قربان رسما حرومزاده است من رو بگو میگفتم این به سوجان خیانت نمیکنِ

البته فکر نکنم به این راحتی ولشون کن و اذیتشون نکنِ

رفتن رشت خواستگاری طلا

مگه نیومده بودن خونه سوجان اینا قشقرق راه بندازن قهر کنن پس چی شد که رفتن کافه؟

بعد اینو نفهمیدم قربان گاهی انگار خیلی عاشق سوجانه و گاهی انگار طمع داره و بخاطر طمع دست از سوجان کشیده 

از تاریخ ۱۵ دی این کاربری دست ملیسا میباشد_____گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

کاری به فیلم ندارم اما بعضی افراد زود بامرگ عزیزشون کنار میان واینو پذیرفتن.. یااونقد باهاش خوب بودن تو دوران زنده بودنش دیگ حسرتی ندارن.. وخودشونو قوی نشون میدن چیز عجیبی نیس

کاربری قبلی گیلدخت..گوگولی79
سوجان به سهراب علاقه داره یا قربان

سوجان فعلا علاقه ای نشون نداده ولی شاید از این ببعد سهراب هم وصی باباشه کم کم مخشو بزنه چون سهراب مشخصه سوجان رو دوست داره

مگه نیومده بودن خونه سوجان اینا قشقرق راه بندازن قهر کنن پس چی شد که رفتن کافه؟بعد اینو نفهمیدم قربا ...

دقیقا طمع کرده

هیچی دیگه رفتن خواستگاری بعد  قربان برگشت تا به سوجان توضیح بده که آره من دو سال با طلا باشم پول بگیرم ولی سوجان قبول نکرد

قربان رسما حرومزاده است من رو بگو میگفتم این به سوجان خیانت نمیکنِالبته فکر نکنم به این راحتی ولشون ...

من فک میکردم خیلی سوجان رو دوست داره اخه اوایل خیلی آدم صاف و ساده ای بنظر میرسید ولی تهش خصوصا قسمت دیشب خیی تغییر کردن خانوادگی اصلا پشم.ام ریخت

باگ یعنی چی ؟!🥲😂😂😂

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂