2777
2789
عنوان

لطفا فقط کسانی که پسرشون رو ختنه نکردن بیان تو تاپیک

| مشاهده متن کامل بحث + 14014 بازدید | 339 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الان عقلتون میگه چرا نباید ختنه بشه؟ عقلتون میگه چه ضرری براش داره؟ نه واقعا برام سواله چون ذهن شما ...

شما نیازی نیست نگران اینده پسر من باشین

مامان  دخترم شدو خانم(هاپوکوچولوم)و پسرم آقا ویهان

عزیزم دکتر drkeyرو تو اینستا سرچ کنید متخصص داخلی هست و درمورد ختنه پسران حرف زده ،پزشک تو امریکاست.ایشون گفتن ختنه کنید بهتراست و از نظر علمی صحبت کردن کاری به دین و شرع و مذهب نداشتن.خودشون ی پسر و ی دختر دارن.و پسرشون رو ختنه کردن.

ببین دوست من خارج ایران زندگی میکنه هنوزم بچش یسالشه ختنه نکرده میگه بزرگ میشه اندام بقیه رو میبینه اعتمادبنفسش خورد میشه اونجایی ک زندگی میکنه ختنه نمیکنن و دکتراشم میگن خوب نیس خب عزیزم شما ک ایرانی چرا واقعا اینهمه مرد ایرانی انجام دادن مشکلی نداشتن از دکترهای خارجی هم بپرسی دچار سردرگمی میشی چون بعضیاشون موافقن بعضیا مخالف

در تلاش برای آدم بهتری بودن🌱
شما عنوان تاپیک رو خوندین واقعا؟ بعدشم نیازی نیست دلتون واسه پسر من بسوزه

بله خواهرم خوندم 

اصلا هم قصد توهین ندارم از عصبانیت اینطوری تایپ میکنم 

عنوانتون کاملا عجیب و جدیده خودتونم متوجه شدید که عموم افراد اومدن توی تاپیکتون نه فقط کسایی که بچه هاشونو ختنه نکردن 

من از تصمیمتون عصبی و ناراحت شدم، اگه تند هم حرف زدم عذر میخوام اما دلم فقط برای اون بچه میسوزه 

ربطی هم نداره به اینکه بچه ی شماست، دلم میسوزه به خاطر اینکه یه آدمیزاده 

عزیزم من اصلا تو تاپیکم در مورد فواید یا مضرات ختنه سوال نکردم، سوالم از کسایی بود که ختنه نکردن

استارتر جسارتا همسر شما ختنه نشدن  فقط سواله  نه میخوام به شماحمله کنم نه چیزی  اگر ختنه شدن آیا ایشون الان ناقص هستن  واینکه مشکلی جنسی دارن؟ اگر خودشون یااطرافیانتون‌که ختنه شدن  مشکل دارن یا ناقص شدن لطفا شما اطلاع بدین که مابیشتر آگاه بشیم

ببین اگر از یگسال و نیم بگذره برای ختنه بچه باید بیهوش بشه چون از نظر روانشناختی بچه احساس میکنه به ...

من اصلاااا نمیخوام ختنه کنم چه الان چ بالای یکسال ، فقط سوالم در مورد نظافت و تمیزی الت پسرم بود، که یه خانمی ک پسرشون رو ختنه نکردن راهنماییم کردن

مامان  دخترم شدو خانم(هاپوکوچولوم)و پسرم آقا ویهان

ختنه ربطی به دین نداره. مردم مصر باستان انجام میدادن، همچنین یهودیها هم حتما انجام میدن و مسلمونها.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel