2777
2789

خانما من الان پسرم  هفته دیگه سه ماهش میشه، 

ختنه نکردم  پسرمو و حقیقتش تصمیم هم ندارم که انجام بدم 

میخوام بدونم کسانی که ختنه نکردن پسرشون رو خدای نکرده مشکلی پیش اومده؟؟ 

مامان  دخترم شدو خانم(هاپوکوچولوم)و پسرم آقا ویهان

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میگم بازاین چیه که دارین مدش میکنین یعنی چی مثلا خودتون حالتون بدنمیشه میبینینش 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

معمولا وقتی ختنه نکنی عفونت زیر ش جمع میشه و مجبور میشی سریع ببری ختنه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

مریصی های جنسی احتمالش زیاده ختنه نکنی تونت بزن میاره

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤

ببین مشکل پیش ننیاد خب من دوسال و نیم ختنه کردم اون ادرار کامل تخلیه نمیشه هی عفونت ادرار داشت عی بستری شد و..البته زمان ما کرونا تازه اومد عفونت ادرار و کرونا منجر به بستری شد

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

عزیزم این تصمیم خودته ولی اگه ختنه نکنی عوارض داره از نظر بهداشتی و جسمی براش مشکل پیش میاد وقتی بزرگتر شد بعدا میفهمی .

خودت تحقیق کن بهتر آگاه میشی

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."در خواست دوستی از طرف آقایون پذیرفته نمیشه🙏"

عذرمیخوام من تجربه یکی از نزدیکان مینویسم چ ن خودم مادرنشدم. اومدن گفتن گوش دخترمون سوراخ نکنیم بزرگ شد خودش انتخاب کنه از این اداهای جدید.تهشم هفت سالگی گوش بچه رو سوراخ کردن عفونت کرد درد کشید . واسه دومی عبرت شد اینکارو تکرار نکردن. 

از نظر علمی مشکلی براش به وجود نمیاد و لذت جنسی بیشتری میبره

دقیقا ازنظر علمی مشکل داره!

دچار عفونت های مکرر میشه

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!

من فقط می دونم که این عمل تو سن بالا خیلی سخته از یه زایمان بیشتر اذیت می کنه

تو سن ۷ سالگی اینطورا هم پسر بیچاره خیلی خجالت می کشه

از نظر علمیش انجام دادنش ضرری نداره و انجام ندادنشم تا الان ثابت نشده ضرری داشته باشه

یعنی چی معمولاختنه میکنن که بزرگ نباشه مگه میشه ختنه نکنین 😐عوارضش هست داخل گوگل ببینین

خب داخل گوگل چیزی نمیشه جز ‌بر عکس مذهب و دین نوشته بشه که

مامان  دخترم شدو خانم(هاپوکوچولوم)و پسرم آقا ویهان

ببین مشکل پیش ننیاد خب من دوسال و نیم ختنه کردم اون ادرار کامل تخلیه نمیشه هی عفونت ادرار داشت عی بس ...

والا همون اروپا و آمریکا هم پسراشونو اکثرا ختنه میکنن بخاطر مسائل پزشکی و عفونت اینا...اینا دیگه از این ور بوم افتادن