الان هر کی ختنه کرده ینی هیچ حسی نداره به زن؟پس این همه مردا ازدواج میکنن بخاطرِ چیه
خودت داری میگی کمتر میشه اون حس نگفتی از بین میره.من دقیقا متناسب با پست خودت جوابتو دادم.هر چیزی میل جنسی طبیعی و خدادادی رو کم کنه یعنی داره ضرر میزنه حتما نباید صفر بشه تا ایراد داشته باشه
ایشون تصمیمیشو گرفته نکه فامیلاشون که خارجن ختنه نکردن ایشونم پیرو اونا میخوادنکنه میگه عفونتو میکرو ...
عزیزم باور کن ما هیچ کدوم از آقایون اطرافمون ختنه نکردن ، هیچکس هم اعتماد به نفس پایین نیست و احساس نازیبایی نمیکنه😄
ایشون هم برای خودش دلیل و منطق داره، چرا هی سعی میکنی استارتر رو یک آدم بی فکر نشون بدی که دنباله حرف بقیه رو گرفته!!
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
یعنی خدا خودش نرمال نیافریده؟ آدم ها با میزان لذت غیر نرمال به دنیا میان بعد که ختنه شدند نرمال بشن؟! همه دنیا هم این کار رو نمیکنن پس یعنی غیر نرمالن؟ از مرد ایرانی تو این زمینه بهتر عمل میکنند والا😂
نه اصلا ربطی به لذت جنسی نداره 😂 تو گوگل هم سرچ کنید همه رد کردن این حرف رو
یکی از مهم ترین تاثیر ختنه بر لذت جنسی بهبود زیبایی ظاهری آلت تناسلی مردانه است. این جراحی میتواند اعتماد بنفس مردان در رابطه جنسی را افزایش دهد و در نتیجه لذت جنسی بیشتری به دنبال خواهد داشت.
فامیل شوهرم بچه اش رو واکنس نزده بچه۷ساله انواع بیماری ها رو گرفته آنفولانزا آبله حتی ۵یالگی بیچاره ...
من با اینکه واکسن اریون زده بودم شش سالگی گرفتم گلوم باد کرده بود از درد داشتم خفه میشدم
بعد ببین واکسن نزنی چی میشه
ی ذوق کردیم کنسل شد، ذوق نکردیم کنسل شد به یکی گفتیم کنسل شد؛ به هیچکس نگفتیم کنسل شد، برنامه ریزی کردیم کنسل شد،برنامه ریزی نکردیم کنسل شد. واسه ما همیشه کنسل میشد..حالا که تا اینجا اومدی برای آرامش سلامتیم رسیدن به خواسته هام یک صلوات بفرست مهربون♥️هرگز با یک احمق بحث نکنید تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند! ماشالا چقدرم توی نی نی سایت زیادن دنبال عقده گشایی میگردن