2777
2789
عنوان

لطفا فقط کسانی که پسرشون رو ختنه نکردن بیان تو تاپیک

| مشاهده متن کامل بحث + 14014 بازدید | 339 پست
الان هر کی ختنه کرده ینی هیچ حسی نداره به زن؟پس این همه مردا ازدواج میکنن بخاطرِ چیه

خودت داری میگی کمتر میشه اون حس نگفتی از بین می‌ره.من دقیقا متناسب با پست خودت جوابتو دادم.هر چیزی میل جنسی طبیعی و خدادادی رو کم کنه یعنی داره ضرر میزنه حتما نباید صفر بشه تا ایراد داشته باشه

ایشون تصمیمیشو گرفته نکه فامیلاشون که خارجن ختنه نکردن ایشونم پیرو اونا میخوادنکنه میگه عفونتو میکرو ...

عزیزم باور کن ما هیچ کدوم از آقایون اطرافمون ختنه نکردن ، هیچکس هم اعتماد به نفس پایین نیست و احساس نازیبایی نمیکنه😄

ایشون هم برای خودش دلیل و منطق داره، چرا هی سعی میکنی استارتر رو یک آدم بی فکر نشون بدی که دنباله حرف بقیه رو گرفته!!

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عربا ختنه نمیکنن و چون لذت جنسیش زیاده چن تا چن تا زن میگیرناگه میخواین چن تا عروس داشته باشین ختنه ...

کی گفته ختنه نمیکنن اون واسه دوران قدیم بود اینکه میگن بزرگه و فلاانه واسه ختنه نکردن نیست ژنشونه

با لبات فاتحه هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشمات مدیونم....یه پناهنده ترسیده تنهام اما پشت مرز تن تو تا به ابد میمونم...
خب مگه کسی هست که ختنه نکنه؟😐

بله 

فقط مسلمان ها و ی هودی ها ختنه میکنن

بقیه ختنه نمیکنن

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

احتمالا با ختنه لذت جنسی رو نرمال میکنن

یعنی خدا خودش نرمال نیافریده؟ آدم ها با میزان لذت غیر نرمال به دنیا میان بعد که ختنه شدند نرمال بشن؟! همه دنیا هم این کار رو نمیکنن پس یعنی غیر نرمالن؟ از مرد ایرانی تو این زمینه بهتر عمل میکنند والا😂

بعدفک کن این بزرگو بزرگتر بشه بیچاره پسرش درآینده میخوادچی بکشه

روشنفکرن خب ما عقب افتاده ایم!

والا همونطور که ظاهر برا زنا مهمه برا مردام مهمه من حتما پسرمو لیزر میبرم و آلتش رو زیبا میکنم چون مادرشم وظیفه ی منه

احتمالا با ختنه لذت جنسی رو نرمال میکنن

نه اصلا ربطی به لذت جنسی نداره 😂 تو گوگل هم سرچ کنید همه رد کردن این حرف رو 

یکی از مهم ترین تاثیر ختنه بر لذت جنسی بهبود زیبایی ظاهری آلت تناسلی مردانه است. این جراحی می‌تواند اعتماد بنفس مردان در رابطه جنسی را افزایش دهد و در نتیجه لذت جنسی بیشتری به دنبال خواهد داشت.

آبله مرغون یکیهحتما بزن من پسرم آلرژی داشت تا۱سالگی ولی همه آمپولاشو زدم فقط ۱۸ماهگی رو یکم ترسیدم ک ...

دختر من۱۴ماهشه

به همه چیز واکنش میده

حتی یه استامینوفنم بخوره از درد زجه میزنه

سر واکسنای قبلی روزگارمون سیاه شد

دیگه واکسن یکسالگی که غوله آلرژیه😒😒

شما چکار کردی که خوب شد تا یکسالگی

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
فامیل شوهرم بچه اش رو واکنس نزده بچه۷ساله انواع بیماری ها رو گرفته آنفولانزا آبله حتی ۵یالگی بیچاره ...

من با اینکه واکسن اریون زده بودم شش سالگی گرفتم گلوم باد کرده بود از درد داشتم خفه میشدم

بعد ببین واکسن نزنی چی میشه

‌‏ی ذوق کردیم کنسل شد، ذوق نکردیم کنسل شد ‏به یکی گفتیم کنسل شد؛ به هیچکس نگفتیم‏ کنسل شد، برنامه ریزی کردیم کنسل شد،‏برنامه ریزی نکردیم کنسل شد. واسه ما همیشه کنسل میشد..حالا که تا اینجا اومدی برای آرامش سلامتیم رسیدن به خواسته هام یک صلوات بفرست مهربون♥️هرگز با یک احمق بحث نکنید تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند! ماشالا چقدرم توی نی نی سایت زیادن دنبال عقده گشایی میگردن