2777
2789
عنوان

لطفا فقط کسانی که پسرشون رو ختنه نکردن بیان تو تاپیک

| مشاهده متن کامل بحث + 14014 بازدید | 339 پست
خودت داری میگی کمتر میشه اون حس نگفتی از بین می‌ره.من دقیقا متناسب با پست خودت جوابتو دادم.هر چیزی م ...

نمیدونم والا ولی شاید قبلا چون چند همسری بینِ قبایل زیاد بوده واسه همین ختنه نکردن بوده که یه زن نمیتونسته از پسشون بربیاد🤔

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...

دختر من۱۴ماهشهبه همه چیز واکنش میدهحتی یه استامینوفنم بخوره از درد زجه میزنهسر واکسنای قبلی روزگارمو ...

پسر من آلرژی غذایی داشت بالا میورد اسهال میشد سفت و سخت رعایت کردم کم کم خوب شد البته زیر نظر پزشک

عزیزم چه زجری بچه میکشه...ولی ۱سالگی آمپول راحتیه ها ۱۸ماهگی خیلی سخته پسر من ۴روز افتاده بود 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیدونم والا ولی شاید قبلا چون چند همسری بینِ قبایل زیاد بوده واسه همین ختنه نکردن بوده که یه زن نمی ...

نه ببین ختنه هیچ ربطی به میل جنسی نداره این حرف رد شده کاملا

چند همسری الان هم هست پ چرا با اینکه ختنه کردن بازم زن میخوان!!! اون اصلا ربطی ب ختنه نداره🤣

تا امروز فکر نمی‌کردم ختنه یه آدم غریبه برای بعضی کاربرای اینجا آنقدر حیاتی باشه که بیان از شکل و فر ...

حتمابراشماهم مهم بود که اومدید ونظردادین 😂

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

پسر من آلرژی غذایی داشت بالا میورد اسهال میشد سفت و سخت رعایت کردم کم کم خوب شد البته زیر نظر پزشکعز ...

دختر منم همینه

من رعایتم میکنم از شش هفت ماهگی شیر بز میخوره که سازگاره با جوپرکو اب بوقلمون دیگه هییچی نمی‌سازه بهش

واکسن۱۸ماهگی رو باید بچه رو زیاد راه ببری که مایه نبنده من پسرمو اینجور کردم اصلا نفهمید واکسن زده

میگم شما دارویی ندادی که کمک کنه به درمان؟

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
نمیدونم والا ولی شاید قبلا چون چند همسری بینِ قبایل زیاد بوده واسه همین ختنه نکردن بوده که یه زن نمی ...

چند همسری برای کشورهای مسلمان و آفریقاست بیشتر که اکثرا ختنه داشتن از قدیم ولی اروپایی ها ختنه نداشتند چند همسری هم نداشتند

روشنفکرن خب ما عقب افتاده ایم!والا همونطور که ظاهر برا زنا مهمه برا مردام مهمه من حتما پسرمو لیزر می ...

انشالله تنش و سلامت وهمچنین پسر استاتر عزیزسلامت باشه 

راهنمایی خواسته کردیم دیگه تصمیم باخودشه 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

واکسن اریون فک م ۷سالگی قبل مدرسه اس آره؟

نمیدونم ولی یادمه مامانم به دکتر گفت اینکه واکسن زده گفتش اگه نمیزد با شدت بیشتری میگرفت 

قطره های نوزادی واکسن باید جدی گرفت

‌‏ی ذوق کردیم کنسل شد، ذوق نکردیم کنسل شد ‏به یکی گفتیم کنسل شد؛ به هیچکس نگفتیم‏ کنسل شد، برنامه ریزی کردیم کنسل شد،‏برنامه ریزی نکردیم کنسل شد. واسه ما همیشه کنسل میشد..حالا که تا اینجا اومدی برای آرامش سلامتیم رسیدن به خواسته هام یک صلوات بفرست مهربون♥️هرگز با یک احمق بحث نکنید تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند! ماشالا چقدرم توی نی نی سایت زیادن دنبال عقده گشایی میگردن 

راجبش توضیح دادم نیاز به بریدن اون پوست نیست فقط کافیه هنگام شستشو پوست به عقب کشیده بشه

خب چ کاریه ی تیکه پوست رو هی جلو عقب کنه🤧🤢

بعدشم حالا از نظر دیگه نگاه کن

میگن مادرا لطفا اونجای بچه هاتون رو لمس نکنید از همون اول نوزادی حتی منظور لمس زیاد جوری که شاخک هاش تیز بشه زود

حالا فکر کن مادر تا ۵ ۶ سالگی هی بگیره اونجا بچه رو بیاره عقب و جلو تا بشورتش😑 خب برا بچه از نظر روانی و جنسی هم مضره 

بعد بچه یاد میگیره امکان داره ب خود‌‌‌... مبتلا بشه

از هوش مصنوعی پرسیدم😂🗿🤝

ختنه یک تصمیم مهم برای والدین است و معمولاً به دلایل مذهبی، فرهنگی یا بهداشتی انجام می‌شود. در اینجا نکاتی درباره ختنه آورده شده که می‌تواند به شما در تصمیم‌گیری کمک کند:

مزایای ختنه:

1. بهداشت شخصی: ختنه می‌تواند به تمیز نگه داشتن آلت تناسلی کمک کند، زیرا پوست ختنه‌گاه (پوشش روی سر آلت) حذف می‌شود.

2. کاهش خطر عفونت: احتمال عفونت‌های دستگاه ادراری در نوزادان ختنه‌شده کمتر است.

3. کاهش برخی بیماری‌ها: ختنه ممکن است خطر ابتلا به برخی بیماری‌ها مانند HPV، HIV، و سرطان آلت تناسلی را کاهش دهد.

4. کاهش عفونت‌های منتقل‌شونده جنسی (STDs): تحقیقات نشان داده‌اند که مردان ختنه‌شده ممکن است کمتر در معرض برخی عفونت‌ها قرار بگیرند.

معایب و نگرانی‌ها:

1. خطرات جراحی: ختنه یک عمل جراحی است و ممکن است عوارضی مانند خونریزی، عفونت، یا آسیب به آلت تناسلی داشته باشد (هرچند این موارد نادر هستند).

2. درد و ناراحتی: اگرچه این عمل در نوزادی انجام می‌شود و درد معمولاً کم است، اما هنوز برخی والدین به دلیل درد احتمالی مخالفند.

3. اخلاقی یا شخصی: برخی والدین معتقدند که کودک در آینده باید خودش درباره ختنه تصمیم بگیرد.

نکات مهم:

اگر تصمیم به ختنه گرفتید، بهتر است این کار در روزهای اول زندگی نوزاد انجام شود، زیرا بهبود سریع‌تر است و کودک کمتر احساس ناراحتی می‌کند.

انجام این عمل توسط پزشک ماهر و در شرایط بهداشتی بسیار اهمیت دارد.

اگر شک دارید، می‌توانید با پزشک کودکتان یا یک متخصص اطفال مشورت کنید تا تصمیمی مناسب با شرایط فرهنگی و بهداشتی خانواده بگیرید.

تصمیم‌گیری نهایی به شما و ارزش‌ها، باورها و شرایط خانواده‌تان بستگی دارد.

امروز بابا پنجعلیم، کاملا گشنه.