من یک سال و ۴ ماهی با یه پسر بودم گفتم بیل خواستگاری مادرش با مادرم تماس گرفته بود و گفته بود من چند تا خواهر بو برادر اینا دارم و نمیزارم دخترتون بدون من تا سر کوچه هم بره پسره هم اینطوری میگفت وضع مالیشان زیاد خوب نبود پسره نخ خونه داشت ن ماشین دانشجو فرهنگیان بود و میخواست آک ازدواج کنیم با پدر مادرش زندگی کنه ک من اینو قبول نداشتم. راستش من بچه طلاقم از ۸ ماهگی پیش مامان بزرگم اینا زندگی میکنم و بابا بزرگم یک سال و خورده ای شده فوت کرده من فروشندگی میکردم. مامان بزرگمم مغازه نان کرا و کلاته داره عمم گفت این پسر هیچی نداره چون خانوادگی میرن کارگری آجر پزی تابستونا و زمستوناهم کارگری سیب ب نن گفت عمم اگه این پسر نداره نداری رو توی خونه خودت بکش با یه ندار ازدواج نکن ک بدبختی میکنه با پسرم حرف زده بود عمم گ ایم دختر ن اخلاق داره ن بلده آشپزی کنه بدرد زندگی تو نمیخوری نگیرش مادر پسره هم این حرفا رو شنید دیروز ب من گفت دست از سر پسرم بردار هز کی به راه خودش خواستم همه چیو درست کنم پسره نخواست چون باباش گفت اگ با این دختر حرف بزنی میکشمت
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
پیاو نهماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاشهات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمیجنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!
بیخیال دختر خدا نجاتت داده چرا انقدر خودتو دست کم میگیری لیاقتت بیشتر از این چیزاست عاقلانه فک کن چرا زندگیتو با دستای خودت میخوای نابود کنیو خودتو عذاب بدی یه عمر فک کن اصلا با اون پسره ازدواج کردی بچه دار شدین میدونی اون بچه ها چه آسیبی میبنن با این اخلاق و خانواده پسره ؟