2777
2789

بابام کار می‌کنه ولی آنچنان درآمدی نیست 🥲

منم ۱۷ سالمه همسن و سالام خیلی به خودشون میرسم 

واقعا نمی‌دونم چیکار کنم 

حداقل خرج خودمو در بیارم 🤦🏼‍♀️

حتی تو فامیل دخترای همسن من ازدواج کردن و شوهر پولدار گیرشون اومده 🤌🏼🚶🏼‍♀️

به نظرتون چیکار کنم چه شغل ازادی خوبه که پول توش باشه 

آرایشگری یا کامپیوتری 🥲🤧

الان برم کامپیوتری یاد بگیرم میتونم تو شرکت کار کنم ؟🤌🏼🚶🏼‍♀️🥲

اصلا ذهنت دمبال ازدواج نره خواهش مبکنم ازت ب عنوان ی خواهر میگم 

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

ارایشگری خیلی خوبه ولی فقط و فقط باید تلاش کنی 

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به خدا اصلا شانس ندارم اونا شوهرای خوب گیرشون اومده

ظاهر زندگی بقیه رو قضاوت نکن من ی رفیق داشتم اصلا باید میدیدی چ ریخت و پاشی میکرد و چقد پز میداد بعد دو سال طلاق گرفت گفتیم چیشده گفت از اولش خیانت کار بود منو میزد ولی با پول دهنمو میبست ولی قلبم دیگ جایی واس ضربه نداشت 🙂

یه حرفه رو تخصصی یاد بگیر، اره ارایشگری خیلی پول توشه ولی با خیلی همت کنی، کاش منم میتونستم

قبل از اینکه آدمایِ عوضیِ زندگیتون شمارو سرِ عقل بیارن، خودتون سرِ عقل بیاید... جرئت کنید... قبل از اینکه بهتون ضربه های بیشتری بزنن، حذفشون کنید❤

اصلا ظاهر و نبین!!

.

برو ارایشگری بنظرم اگه علاقه هم داری 

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

ارایشگری
خیلی از همکلاسیامو الان میرم میبینم تو ارایشگان همونجا یاد میگیرن همونجام برا مشتری انجام میدن پولشو میگیرن://

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)

من کمک حسابدارم کارمندی نکن خیلی بده من راضی نیستم بزن تو کار آزاد 

لایک نکن جان دل من ....................من الان رو کولمه دمم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع موقع پا الکلیدا

آخه میگن باید خیلی پولدار باشی تا بتونی سالن بزنی🤧

تو سالنا کار میکنی اولش من همکلسیام اکثرا میبینم تو ارایشگاها میرن یاد میگیرن بخدا
یکم تحقیق کن
نخن کاریم میشه خودشون اموزش میدن مدرک میدن عینه ارایشگری بعد سالن میزنی اگه خواستی نخواستیم هچ

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)