2777
2789
عنوان

لطفا فقط کسانی که پسرشون رو ختنه نکردن بیان تو تاپیک

| مشاهده متن کامل بحث + 14035 بازدید | 339 پست

ادرار تخلیه نمیشه و باعث عفونت میشه، خوددانی و افکار روشن فکرانه

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂

دختر خالم ختنه نکرد پسرش بزرگ شد و خودش خواست ختنه کنه البته خیلی هم بحث کرد که چرا بچه بوده انجام ندادن 

از لحاظ علمی هم ثابت شده که ختنه باید انجام بشه البته باید درست انجام بشه که از لحاظ جنسی اسیبی نبینه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از نظر علمی مشکلی براش به وجود نمیاد و لذت جنسی بیشتری میبره

دقیقا منم هرچی سرچ کردم به همین نتیجه میرسم

مامان  دخترم شدو خانم(هاپوکوچولوم)و پسرم آقا ویهان

چون هرچیزی منو شوهرم از منابع خارجی سرچ میکنیم هیچ چیزی جز ضرر پیدا نمیکنیم

همون خارجی ها اکثرشون ختنه میکنن

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."در خواست دوستی از طرف آقایون پذیرفته نمیشه🙏"
دقیقا منم هرچی سرچ کردم به همین نتیجه میرسم

ازسایت معتبر ندیدی.

اگه مسلطی چند تا مقاله علمی خوب دان کن بخون

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
میگم بازاین چیه که دارین مدش میکنین یعنی چی مثلا خودتون حالتون بدنمیشه میبینینش

نه اصلا چون ناقص سازی پسرم هست ،

مامان  دخترم شدو خانم(هاپوکوچولوم)و پسرم آقا ویهان