2777
2789
عنوان

لطفا فقط کسانی که پسرشون رو ختنه نکردن بیان تو تاپیک

| مشاهده متن کامل بحث + 14035 بازدید | 339 پست
نه یه پوست داره افتاده روش معلوم نیست زیرش میشه محل تجمع عفونت و میکروب فک کنم اگه ختنه نکنن باید او ...

مرسی عزیزم

نابودی اسراییل خونخوار و هرچی هرزهٔ بی بند و باره صلواااتتت😂لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑

بقول خودتون پور استار ها ختنه میکنن والا اگه زود انزالی و کم شدن لذت جنسی در پی داشت انجامش نمیدادن

من نگفتم ختنه میکنن گفتم عمل زیبایی و اصلن ختنه نیس اتفافن چن سال پیش یه فوق متخصص اوردن شبکه یک چقدم جنجال بپا کرد که میگف این حجم از زودانزالی مال ختنه های غلطه دیگه فک نکنم از یه فوق تخصص بهترو بیشتر بدونیم همه شنیده هارو طوطی وار تکرار میکنن عفونت میگیزن فلان میشن پس چرا این عفونتا فقط واسه مسلماناس یه زمانی ختنه در زنانم خیلی جاهای ایران مرسوم بود با اگاهی رسیدن این کار اشتباهو دیگه انجام ندادن کم کم با اگاهی ختنه این جوری هم ازبین میره چون فقط دستور دینه نه توصیه خیلی از پزشکا البتع برای پزشکا پول سازه خیلیا عوارضشو نمیگن تاییدم میکنن چون درامدشونه ولی به معنای درست بودنش نیس

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

استارتر طبق دعوتی که تو عنوان تاپیک کردی قاعدتا من نباید میومدمچون من یه پسر دارم که ختنه شده و ۲۰تا ...

یعنی جلسه خواستگاری میپرسه ختنه شده یانه🤣جالبه دختر خانما فرق بین ختنه شده یا نشده رو از ظاهر میفهمن 

چه تاثیری داره برای خانم که ختنه بشه پسرم بگه پس توام مثل اکثر خانما که مد شده الان اون ناحیه رو عمل زیبایی کن🥴

عوارض ختنه اشتباه ن ختنه

تضمینی برای درست ختنه شدن نیس یه پزشک هرچقد حاذق امکان اشتباس هس یکی از درصدهای طلاق مربوط بع رابطه جنسیو مشکلات زودانزالی اقایونه پس درصد اشتباهش بالاس وخیلی زیاده ولی خب خیلی ازین اطلاعات مرسوم نیس گفته شه همش پنهانکاری هرچیزی که مردمو به فکر وادار کنه پنهان باید بشه

نه ببین ختنه هیچ ربطی به میل جنسی نداره این حرف رد شده کاملاچند همسری الان هم هست پ چرا با اینکه ختن ...

این دیگه از تنوع طلبیشونه وگرنه از زنشاشون بپرسی هفته ای یا ماهی یه دف میرن پیششون😂

ختنه نکنی احتمالا توانایی داری روزی ۶ بار🤣

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...

راجبش توضیح دادم نیاز به بریدن اون پوست نیست فقط کافیه هنگام شستشو پوست به عقب کشیده بشه

خب درد سر داره هردفعه اون‌پوستو بکشی عقب

یه دفعه ختنه مکنی تر تمیز

عرب خارج نشین حالا از کجا بیارم واسه توضیحات🤣🤣🤣

😂😂😂😂 نمیدونم باید بزنیم گوگل

از چند نفر شنیده بودم که ختنه نمیکنن قشنگ مطمئن شده بودم که واقعا ختنه نمیکنن

اما گویا اشتباه بوده

استارتر طبق دعوتی که تو عنوان تاپیک کردی قاعدتا من نباید میومدمچون من یه پسر دارم که ختنه شده و ۲۰تا ...

اره یه جوریه

حالا ممکنه طرف کنار بیاد ولی غیر نرماله دیگه

تضمینی برای درست ختنه شدن نیس یه پزشک هرچقد حاذق امکان اشتباس هس یکی از درصدهای طلاق مربوط بع رابطه ...

زود انزالی و مشکلات جنسی دلایل خیلی زیادی داره

اینجوری بود ک هیچ زوجی از زندگیشون راضی نبودن چون بیستر از 90 درقد مردا ختنه کردن 

یعنی جلسه خواستگاری میپرسه ختنه شده یانه🤣جالبه دختر خانما فرق بین ختنه شده یا نشده رو از ظاهر میفهم ...

نه نمیپرسه ولی بالاخره که میفهمه دیگه 

بعدم‌شاید‌خود پسر توضیح بده

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

دختر من۱۴ماهشهبه همه چیز واکنش میدهحتی یه استامینوفنم بخوره از درد زجه میزنهسر واکسنای قبلی روزگارمو ...

عزیزم بنا به تجربه میگم حتما ببرش یه دکتر خوب و تجربه آن از واکسنهارو بهش بگو شاید تشخیص بدن که واکسن 18ماهگی رو نزنه اصلا چون خیلی عوارض داره

خب چ کاریه ی تیکه پوست رو هی جلو عقب کنه🤧🤢بعدشم حالا از نظر دیگه نگاه کنمیگن مادرا لطفا اونجای بچه ...

نباید که هیببی عقب جلوکرد یکبار کافیه . به بچه باید رعایت بهداشت رو یاد داد از کودکی .دخترم همینه فرقی ندارد اگه منجر به خود ارضایی بشه برای دخترم هست پس. حالا شما کاری که خودت مطمینی انجام بده

خب درد سر داره هردفعه اون‌پوستو بکشی عقبیه دفعه ختنه مکنی تر تمیز

گلم سلامت بچه ارزش داره که برای بهداشتش و سلامتش وقت بذاری. یکبار ختنه میکنی و هزاران پایانه عصبی رو ازبین میبریدو سلامت روانش رو ازبین میبرید. اگر علاقمند هستید و جدی هستید پیج جنایت ختنه و پیج coronaxp رو مطالعه کنید کامل همه چیز رو متوجه میشوید