بقول خودتون پور استار ها ختنه میکنن والا اگه زود انزالی و کم شدن لذت جنسی در پی داشت انجامش نمیدادن
من نگفتم ختنه میکنن گفتم عمل زیبایی و اصلن ختنه نیس اتفافن چن سال پیش یه فوق متخصص اوردن شبکه یک چقدم جنجال بپا کرد که میگف این حجم از زودانزالی مال ختنه های غلطه دیگه فک نکنم از یه فوق تخصص بهترو بیشتر بدونیم همه شنیده هارو طوطی وار تکرار میکنن عفونت میگیزن فلان میشن پس چرا این عفونتا فقط واسه مسلماناس یه زمانی ختنه در زنانم خیلی جاهای ایران مرسوم بود با اگاهی رسیدن این کار اشتباهو دیگه انجام ندادن کم کم با اگاهی ختنه این جوری هم ازبین میره چون فقط دستور دینه نه توصیه خیلی از پزشکا البتع برای پزشکا پول سازه خیلیا عوارضشو نمیگن تاییدم میکنن چون درامدشونه ولی به معنای درست بودنش نیس
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
تضمینی برای درست ختنه شدن نیس یه پزشک هرچقد حاذق امکان اشتباس هس یکی از درصدهای طلاق مربوط بع رابطه جنسیو مشکلات زودانزالی اقایونه پس درصد اشتباهش بالاس وخیلی زیاده ولی خب خیلی ازین اطلاعات مرسوم نیس گفته شه همش پنهانکاری هرچیزی که مردمو به فکر وادار کنه پنهان باید بشه
یعنی جلسه خواستگاری میپرسه ختنه شده یانه🤣جالبه دختر خانما فرق بین ختنه شده یا نشده رو از ظاهر میفهم ...
نه نمیپرسه ولی بالاخره که میفهمه دیگه
بعدمشایدخود پسر توضیح بده
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️
خب چ کاریه ی تیکه پوست رو هی جلو عقب کنه🤧🤢بعدشم حالا از نظر دیگه نگاه کنمیگن مادرا لطفا اونجای بچه ...
نباید که هیببی عقب جلوکرد یکبار کافیه . به بچه باید رعایت بهداشت رو یاد داد از کودکی .دخترم همینه فرقی ندارد اگه منجر به خود ارضایی بشه برای دخترم هست پس. حالا شما کاری که خودت مطمینی انجام بده
خب درد سر داره هردفعه اونپوستو بکشی عقبیه دفعه ختنه مکنی تر تمیز
گلم سلامت بچه ارزش داره که برای بهداشتش و سلامتش وقت بذاری. یکبار ختنه میکنی و هزاران پایانه عصبی رو ازبین میبریدو سلامت روانش رو ازبین میبرید. اگر علاقمند هستید و جدی هستید پیج جنایت ختنه و پیج coronaxp رو مطالعه کنید کامل همه چیز رو متوجه میشوید