2777
2789
عنوان

لطفا فقط کسانی که پسرشون رو ختنه نکردن بیان تو تاپیک

| مشاهده متن کامل بحث + 14035 بازدید | 339 پست
لطفا به هرچیزی نگین روشنفکریچه ربطی داره آخهمفهوم روشنفکری چیز دیگه ای هست

خب دقیقا همین فازش وگرنه روشنفکری چیزدیگه ایه که معنیشو اشتباه گرفتن و بخاطر همین فاز ماله میکشن رواشتباهاتشون 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای عزیزم ببخشید دخالت میکنم ولی هرکس ختنه نمیکنه مثل عرب ها هوس بازه؟😂اینا چیه میگید آخه دلیل هم م ...

من گفتم هوس بازه که ختنه نمیکنه🤦‍♀️

شما درست میخوندی میفهمیدی چی گفتم

گویا لذتِ جنسی وقتی که پوست روی آلته خیلی بیشتره،عربا چون رسم ندارن ختنه کنن لذت جنسیشون زیاده.

یه بچه چه میدونه لذت جنسی چیه که بخواد ختنه کنه یا نکنه.

مگه من گفتم ادمای هوس باز ختنه نمیکنن؟ی

حرف شما خنده دار تره😂😂😂😂😂

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...

تا امروز فکر نمی‌کردم ختنه یه آدم غریبه برای بعضی کاربرای اینجا آنقدر حیاتی باشه که بیان از شکل و فرم تعریف کنند

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

من‌پسر ندارم‌ پس تجربه شخصی هم ندارم.ولی تو کل دنیا هم ختنه کردن مرسومه هم نکردن.فکر نکنم تفاوت خاصی باشه بینشون.فقط بحث فرهنگ و عرفه.تو جامعه ما عرف (حالا مذهب به کنار)بر ختنه کردنه.شاید بعد ها موقع ازدواج برا خانوم مهم باشه 

درسته مفهوم روشنفکری قطعا این روانی بازی های الان جامعه نیستاما بعضی ها به اسم روشنفکری هر غلطی دلشو ...

در هر صورت لطفا شان روشنفکرارو نیارین پایین

اونوقت در آینده مردم نسبت به روشنفکرا گارد میگیرن

میدونم منظوری نداشتین با این حال رعایت کنین مرسی

زن بنیامین بهادری مخالف شدید واکسنه میگه من بچه هامو واکسن نزدم خیلیا هم پیرو اون واکسن نزدن🤐

اه اه متنفرم از همیچن ادمایی

بجهنم. 

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯

تا امروز فکر نمی‌کردم ختنه یه آدم غریبه برای بعضی کاربرای اینجا آنقدر حیاتی باشه که بیان از شکل و فر ...

برای منم عجیب بود واقعا!!واقعا جای بیخودیه اینجا

پسرم ❤❤😍😍😘😘
ماخانواده شلوغی هستیم یه روز من ناخودآگاه بدن پسر یکی ازآشناهامونو دیدم سه چهارسالش بود حالت تهوع گر ...

واقعا منم بچه ام۴ماهگی ختنه شد قبلش زشت بود حالم یکم کلاهکش متقارن نیس قراره سال دیگه که۴ساله شد با لیزر پوستشو قشنگ کنیم

این چیزا به مردا اعتماد به نفس میده

عربا ختنه نمیکنن و چون لذت جنسیش زیاده چن تا چن تا زن میگیرناگه میخواین چن تا عروس داشته باشین ختنه ...

خب خودت یه چیزی گفتی که بیشتر از قبل مطمئن شدیم ختنه بده😂اگه حس جنسی رو کم می‌کنه و پایانه های حسی و عصبی اون ناحیه برداشته میشه یعنی فاجعه.اگر نیازی به این میزان عصب یا پوست نبود خدا خلق نمی‌کرد.تو اینستا هم زیاد میگن اینطوری میشه نمیدونم راسته یا نه ولی اگه واقعیه افتضاحه 

من گفتم هوس بازه که ختنه نمیکنه🤦‍♀️شما درست میخوندی میفهمیدی چی گفتمگویا لذتِ جنسی وقتی که پوست روی ...

عزیزم چرا عوض میکنید حرف منو 

شما میگی چون ختنه نمیکنن قوه حنسیشون قوی تره و چنتا زن میگیرن🙁

من کی گفتم چون هوس بازن ختنه نمیکنن؟؟

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

کی گفته عربا نمیکنن؟اونا طبع بدنشون فرق دارهاینقدر خرما و عسل و.... میخورن که گرمی بدنشون بالاسنه ای ...

عربای عربستانو میگم

خب اگه اوناهم ختنه میکنن که دیگه هیچی

اسی تو هم ختنه کن بچه رو مریض نکن با عقایدِ متفاوتت.

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...