2777
2789
عنوان

زن مردی که می خوام بگم میشید

| مشاهده متن کامل بحث + 944 بازدید | 91 پست
حضانت دختر و پسر تا۷سالگی با مادرهبعد از ۷سالگی تا سن بلوغ با پدر(سن بلوغ دختر۹سالگی و پسر۱۵سالگی)بع ...

ای خدا چقد سخته، کاش بچه وقتی میتونست حرف بزنه خودش انتخاب کنه کیو دوس داره،دوسداره با کی زندگی کنه.من هردوتاشو میخام

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن سرتا پا مشکله ببین چی بوده دختراش نمیخوانش

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
خیلی🥲دقیقاااجسارتا دلیل اینکه میخواین طلاق بگیرین چیه

دلم میخاد جداشم،خودشم میگه برو حالم ازت بهم میخوره، ولی بخاطر بچه هام فعلا موندم نمیتونم بدون اونا،خیلی کوچیکن دلم نمیاد یکیشون رو ببرم اون یکی دق میکنه فک میکنه دوسش نداشتم

خاک بر سرش

هم خیانت،هم دست بزن داره،هم فحاشه،هم خسیس پولداره،

چی بگم از کدوم بدیش بگم عزیزم

دلم خونه

خانواده الدنگشم همش هواشو دارن بهش هیچی نمیگن هنو دست ب پشتش میکشن،میگن خب مگه چیه پول داره،شاید نیاز جنسی داره، آخه یکی نیس بگه اگه روزی ده بار رابطه بخاد من پایه بودم،از نظر اندام و قیافه هم عالی هستم،ولی خدا نکنه یکی ذاتش خراب و تنوع طلب باشه

خاک بر سرش

الان تو یه خونه مثه دوتا غریبه زندگی میکنیم،جا خوابشو جدا کرده،منم نمیرم پیشش منت بکشم وقتی خودش نمیخاد خب چیکارکنم..

قبلا پول نداشت من تنها همدمش بودم،الان پولدار شده فیلش یاد هندستون کرده

خدا خودش برامنم بسازه

دلم میخاد جداشم،خودشم میگه برو حالم ازت بهم میخوره، ولی بخاطر بچه هام فعلا موندم نمیتونم بدون اونا،خ ...

مرتیکه  هم خیانت میکنه هم طلبکارم هس

چ شرایط بدی

بنظرم فعلا ب زورم ک شده تحملش کنین بچها گناه دارن نسبت بهتون بدبینم میشن 

چون حضانت پسرتونو همین الانم میتونه بگیره حضانت دختر رو هم سه سال دیگه میتونه بگیره

مجبورین بسوزینو بسازین

هم خیانت،هم دست بزن داره،هم فحاشه،هم خسیس پولداره،چی بگم از کدوم بدیش بگم عزیزمدلم خونهخانواده الدنگ ...

واقعا خاک برسرش این حیوونه اصلا آدم نمیشه

عزیزم بیشتر مردا همینن یه مشت کثیف خیانکار 

مگه زن نداره ک نیاز جنسیشو برطرف کنه اینا همش حرفه این آدم ذاتش خرابه و ذاتا خیانتکاره

زور داره ک همه ایناییم ک خیانت میکنن زنشون خوشگله بعد میرن با یه پتیاره زشت بهش خیانت میکنن

الان تو یه خونه مثه دوتا غریبه زندگی میکنیم،جا خوابشو جدا کرده،منم نمیرم پیشش منت بکشم وقتی خودش نمی ...

دوسش نداری دیگه؟

خوب میکنی

چقدرم پرروعه😐حضانت بچهارو بهت نمیده ک بجاش مهریتو ببخشی؟

تازه به دوران رسیدس بیچاره

ایشالا

واقعا خاک برسرش این حیوونه اصلا آدم نمیشهعزیزم بیشتر مردا همینن یه مشت کثیف خیانکار مگه زن نداره ک ن ...

جالبه اونی ک باهاش بهم خیانت میکنه ی زن زشت لاغر مردنی بی دندون با پوست خراب،ک ن سینه داره ن باسن.قدشم کوتاه.

و از نظرخانواده سطح پایین با پدر معتاد.ی بچه هم داره.

حالا من قدم بلند لاغر نیستم ولی تو پرم،ازنظر اندام کمرم باریک باسنم خوش فرم،قیافمم از صد تقریبا ۸۰ تا ۹۰ رو میگیرم،منظورم اینه زشت نیستم.خود شوهرمم همیشه میگف تو بهترینی،حتی با اینکه با اون زنیکه ه ر ز ه بود.همش ازم تعریف می‌کرد هم ازنظر رابطه هم قیافه

ولی دیگه خدانکنه طرف طنوع طلب باشه،ی سوسک رو هم ببینه بهش رحم نمیکنه میخادباهاش رابطه داشته باشه

خدا کمکم کنه برام دعاکنین