2777
2789
عنوان

حس میکنم دارم کافر میشم😭

1146 بازدید | 44 پست

بگین چجوره این دنیا

داداش نازنینم داره جون میده بخاطرسرطان پیشرفته روده که به همه جاش زده

دکترجوابش کرده وهمه فعالیتهاشوازدست داده وفقط روتخت افتاده خدامرگم بده براش😭😭😭😭

وخب همه میگن جاش بهشته خداییشم پاک مظلومه وحقشه بهشت

ولی ما داغون داریم میشیم گاهی تسلیمم وگاهیم به خدابد وبیراه وچرا میکنم وناراحتم ازکارش و..

میگن امتحانه، حکمته خب لطفش چیه😭

واقعاخداهس؟؟😭😭

دارم دق میکنم😭

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آخی الهی بمیرم برات چندسالشه

دورازجونت

۴۵ سال

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔
خدا بزرگه..صلوات فرستادم برای شفای برادر عزیزت

ممنون عزیزم

روز به روز بدتره😭😭

عزیزم سلامتیش از خدا بخواید از طلف خدا نا امید نشید خدا بخواد از روز اول سالم تر میشه ایمان داشته باش ب لطفش براش کاری نداره اینقدر بزرگه ک سلامتی برادرتون براش خیلی راحته 

عزیزم میفهمم خیلی سخته ان شاءالله خدا بهتون صبر کنه و کاری کنه حکمتشو بفهمید

به خدا اعتماد کن ، خدا از مادر به مه نهربانتره 

اگر مامانت کاری کنه واست شک میکنی که شاید ترو بندازه تو دردسر ؟؟ نه چون میگی مامانم خیلی مهربونه و خدا هزار برااابر از مادر به ما مهربونتره

ازش صبر و سلامتی برای برادرت بخواه ❤