2777
2789

یه معلم برای پسرم  گرفتم یه آدم به ظاهر مذهبی و از اینا که میرن مسجد و فلان بعد این آقا وقت و بی وقت به بهانه درس زنگ میزد و پیام میداد هی من ده تا یکی جواب میدادم ول کن نبود حالا کلی اصرار کرد بیاد خونه من درس بده قبول نکردم یبار از درس دادن به پسرم فیلم دادم گفت چه صدای زیبایی دارین یبار راجب روز زن و مرد حرف زد که اصلا ربطی به من نداره دیگه دیشب برگشت گفت یبار بیاین باهم بریم فلان جاها خیلی باصفا هستن روحیه (اسم پسرمم ) تغییر میکنه من خشکم زد چجوری جرات کرده بهم بگه بریم بیرون حالا این مردک زنش معلم راهنمایی من بوده زنشو میشناسم به پارنترم گفتم گفت تو باید جوری رفتار میکردی که به خودش جرات نده اصلا حرفی بهت بزنه از دست خودم عصبانیم که یعنی من چیکار کردم جرات کرده اینجوری بگه دیگه یکساعت کلاس پسرمو بیخیال شدم من بخاطر کارم پسرمو فرستادم چون وقت نمیکردم درس بدم ولی این آقا یبار قبل کلاس یبار بعد کلاس و طول روز پیام پیام کل وقت زندگیمو گرفته چی بهش بگم که حالشو بگیرم 

ووی خدا

متعهـــد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت کن🔃

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره