2777
2789
عنوان

حس میکنم دارم کافر میشم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1146 بازدید | 44 پست
عزیزم امیدت به خدا باشه   و راضی به رضای او     میشه بگی مشکلش چی بود؟  از کی مت ...

سرطان روده به کبد زده وحالا ریه وکلیه

علامتش ضعف وبیحالی وخون درمدفوع

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔
سرطان روده به کبد زده وحالا ریه وکلیه علامتش ضعف وبیحالی وخون درمدفوع

خدا شفاش بده  عزیزم کولیت داشت؟  

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم خب ماخدارو یاشافی صدامیزنیم وانتظارشفاداریم برادرم۵سال جنگیدوامیدداشت ولی ازپاداره میاد اه ...

نمیدونم این در دا چیه؟ از کجا میان  ؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
ممنونم خب ماخدارو یاشافی صدامیزنیم وانتظارشفاداریم برادرم۵سال جنگیدوامیدداشت ولی ازپاداره میاد اه ...

خواهش میکنم

میفهمم و صبر داشته باشید خدا بلاخره نور امید رو بهتون نشون میده(ای خداوند، شفایم ده، که شفا خواهم یافت؛ نجاتم ده، که نجات خواهم یافت. زیرا تویی ستایش من) یکی از زیباترین باب دعاها ، گفتم برات بنویسم شاید خوشت اومد و اینو هم بگی بیشتر تاثیر داشت

حتما کارما خوبی هاش رو میبینه

نمی‌دونم من رو یادت باشه یا نه.همونیم که گفتم پدرم تو ای سی یو بستریه.و قبلا سرطان روده داشته.

پدرم ده شبه که فوت کرده.وقتی رو تخت بیمارستان دیدمش.دلم براش آتیش گرفت.الانم فقط روزهای مریضی و بیماریش جلو چشممه.

نمی‌دونم من رو یادت باشه یا نه.همونیم که گفتم پدرم تو ای سی یو بستریه.و قبلا سرطان روده داشته. پدرم ...

آخی آره عزیزم یادمه

تسلیت میگم.وای ناراحت شدم بخدا

روح پدرت درآرامش باشه وخداصبربده

داداش منم خیلی خرابتر ازاون تاپیک قبلی شده ومنم هرروزکه میبینمش آتیش میگیرم😔

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔
آخی آره عزیزم یادمه تسلیت میگم.وای ناراحت شدم بخدا روح پدرت درآرامش باشه وخداصبربده داداش منم خیل ...

خدا بهتون صبر بده.خیلی خیلی سخته میبینی عزیزت مریضه و تو هیچ کاری از دستت برنمیاد.تنها کاری که میتونی بکنی دعا کردن هست.و با روحیه کنار برادرت بودن.مطمین باش تو اولین و آخرین نفر نیستی که مریض اینجوری تو خونه داری.سعی کن وقت بیشتری کنار برادرت باشی.چیزی خواست زود براش فراهم کنی.روی تخت خسته میشن کمک کن به پهلو بخوابه  و پشت و کمرش رو ماساژ بده.زود به زود تشنه میشه و آب میخواد.با روی خوش بهش اب بده

متاسفانه سرطان درمان نداره.درسته عمل میکنن و شیمی درمانی بعدش یه مدت حالشون خوب میشه.اما این مریضیه لعنتی تموم نمیشه و بعد چند سال دوباره از یه جای دیگه شروع میشه.بهتره ایمان و باور خودت رو از دست ندی.و این رو بدون که هر خاری که تو دست انسان مومن می‌ره براش اجرو پاداشی هست.حالا که برادرت داره اینجوری درد میکشه اگه ناشکری نکنه قطعا پیش خدا اجر و پاداش داره و در دنیای ابدی زندگی خوبی خواهد داشت 

متاسفانه سرطان درمان نداره.درسته عمل میکنن و شیمی درمانی بعدش یه مدت حالشون خوب میشه.اما این مریضیه ...

چن روزه هرکارکردم نشدپیام بدم

وای گل بابونه از خدامه چیزی بخادبراش انجام بدم ولی هیچی میلش نیس فقط ساکت ومات ومبهوته

نمیدونم حکمت این کارا چیه ماتاابد بسوزیم😭خیلی سخته آدم ایمانش حفظ کنه وسر خدا غر نزنه

چن روزه هرکارکردم نشدپیام بدم وای گل بابونه از خدامه چیزی بخادبراش انجام بدم ولی هیچی میلش نیس فقط ...

میدونم خیلی خیلی سخته.این چند روزه که پدرم فوت شده فقط روزهای مریضی و بیمارستانش جلو چشامه.باور میکنی اون همه مسافرت تفریح و مهمونی باهم رفتیم هیچی یادم نمیاد فقط جزیات بیمارستان تو ذهنم حک شده.فقط از خدا بخواه بهتون صبر بده.صبر صبر صبر .

میدونم خیلی خیلی سخته.این چند روزه که پدرم فوت شده فقط روزهای مریضی و بیمارستانش جلو چشامه.باور میکن ...

میفهمم

خدا رحمت کنه پدرتون🙏😔الهی که صبر بهمون بده

خدابیامرزتش

لایک نکن جان دل من ....................من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع موقع پا الکلیدا