2777
2789
عنوان

زن مردی که می خوام بگم میشید

| مشاهده متن کامل بحث + 932 بازدید | 91 پست
جای شما رو که تنگ نکردم . منم می خوام جدا بشم ولی چون مهریه می گیرم طلاق نمی‌ده . اگر زنی که می خواد ...

چندسالتونه خانومی

بچها پیش خودتونن خداتو شکرکن.

کاش منم میتونستم بچهامو پیش خودم نگهدارم،صد درصد طلاق میگرفتم

بچه‌هات جنسیتشون چیه چندساله ان؟؟

من دخترم۴ساله پسرم۷ساله.قانون چی میگه برا بچه؟؟؟کدومو بمن میده؟؟؟؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چندسالتونه خانومیبچها پیش خودتونن خداتو شکرکن.کاش منم میتونستم بچهامو پیش خودم نگهدارم،صد درصد طلاق ...

بله . شکایت کرد برای دیدارشون اما چون دختر و ده و دوازده هستند حکم اومد که بدون رضایت بچه ها پدر حق ثانیه ای دیدار رو هم ندارم 

من زن اولم خودم هم دیگه نمی تونم بهش اعتماد کنم

خودت دقیق و واضح میدونی قضیه چیه اون زن دوم که بخواد ازدواج کنه بهش نمیگن اصل قضیه چیه میگن زن اولش خیانت کرد یا بدجنس بود زندگیشو بالا کشید و از این جور چیزا 

چندسالتونه خانومیبچها پیش خودتونن خداتو شکرکن.کاش منم میتونستم بچهامو پیش خودم نگهدارم،صد درصد طلاق ...

کلا پیش خودم هستند شوهرم در صورتی می تونی ببینه که خودشون بخواند 

میشه بگی مشکلتون چی بود چندسالته ی بیوگرافی کامل بده منم شرایطم داغونه

مشکلمون این بود که همیشه می خواست ثابت کنه من اختیار زن و بچه رو دارم . مستبد حالا بچه ها نمی خواند ببینندش 

مشکلمون این بود که همیشه می خواست ثابت کنه من اختیار زن و بچه رو دارم . مستبد حالا بچه ها نمی خواند ...

ماهم همینیم و بدرتررررر 

چندسالته تو و شوهرت؟

شوهرمن شب میاذ غذاشو‌کوفت میکنه میره اتاق تا صب ی وقت میاد میبینه سفره زمینه میشینه زر زدن بی سلیقه بی مسئولیت فلان فلان شده  منم جوابشو میدم چون هیلی خسته کرده منو

حضانت دختر و پسر تا۷سالگی با مادره

بعد از ۷سالگی تا سن بلوغ با پدر(سن بلوغ دختر۹سالگی و پسر۱۵سالگی)

بعد از اتمام بلوغ با تصمیم فرزنده