2777
2789
عنوان

زن مردی که می خوام بگم میشید

| مشاهده متن کامل بحث + 932 بازدید | 91 پست
دوسش نداری دیگه؟خوب میکنیچقدرم پرروعه😐حضانت بچهارو بهت نمیده ک بجاش مهریتو ببخشی؟تازه به دوران رسید ...

ن دیگه دوسش ندارم ولی به‌شمار نمیگم ک ازش سیرم، ولی گفتم بهش فقط بخاطر بچهام موندم،آخه میگه بخاطر پولم موندی،میگه چرا غرور نداری؟برو دیگه، 

چی بگم ب همچین آدم بیخودی؟؟؟

سکوت کردم فقط

ن بابا حضانت نمیده وگرنه مهریه میخام چیکار، خانوادم پشتمن، ولی خودم نمیتونم از بچهام بگذرم،

خدا نمیدونم چرا مارو مادر کرده ولی ب پدرشون ی ذره وجدان نداده آخه اونم مسئولیت پدری داره،نباید زندگی رو سر هر خرمگس خیابونی بهم بزنه

دوسش نداری دیگه؟خوب میکنیچقدرم پرروعه😐حضانت بچهارو بهت نمیده ک بجاش مهریتو ببخشی؟تازه به دوران رسید ...

بخاطر خیانتاش هزارجریب عفونت ازش گرفتم.ازش زگیل گرفتم ولی دیگه منت بودن و خوابیدن باهاشو نمیکشم.خداروشکر خوب شدم.ی دفه ایدز بگیره ازین رابطه هاش چی؟

پول هم نمی‌داد برم درمان شم.مامانم پولشو داد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جالبه اونی ک باهاش بهم خیانت میکنه ی زن زشت لاغر مردنی بی دندون با پوست خراب،ک ن سینه داره ن باسن.قد ...

عزیز دلم چه قدر ما زنا باید تحمل کنیم . من تحمل کردم بچه هام بزرگ شدند 

اعسار زده هنوز تقسیط نشده

شوهر میلیاردر من هم با پارتی رفته حکم اعسار گرفته،حالا ماشین زیر پاش۴میلیارده

ریدن ب این قانونا، عدالتی نیس

ماشیناشو، خونه هارو،همه رو قولنامه داره،هیچی ب ظاهر ب اسمش نیس.حکم اعسار روهم چون با قاضی دوسته سریع براش اوکی کردن.همچی با پارتی ممکنه 

نه لابد یه مشکلی داشته زنش ولش کرده بچه هاش نمی‌خوان ببیننش

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

جالبه اونی ک باهاش بهم خیانت میکنه ی زن زشت لاغر مردنی بی دندون با پوست خراب،ک ن سینه داره ن باسن.قد ...

مردا همینن همیشه برای یه بدترکیب زشت ب زن دسته گلشون خیانت میکنن در آخرم پشیمون میشن

و چقد بعضی زنا خرابن🤢ب خانواده زنه نگفتین؟

پس با این وجود چ مرگشه خیانت میکنه

ایشالا عزیزم🥲❤

ن دیگه دوسش ندارم ولی به‌شمار نمیگم ک ازش سیرم، ولی گفتم بهش فقط بخاطر بچهام موندم،آخه میگه بخاطر پو ...

چه شرایط سختی دارین کاش حداقل بچه نداشتین یا بچها بزرگ تر بودن

چ اعتماد ب نفسیم داره مرتیکه کوتوله ندید بدید

زنه رو بگیر کتک بزن خیلی ازش لجم گرفته😐

بخاطر خیانتاش هزارجریب عفونت ازش گرفتم.ازش زگیل گرفتم ولی دیگه منت بودن و خوابیدن باهاشو نمیکشم.خدار ...

خاک برسر کثیفش چنددددش

وای چجوری تحملش میکنی

حقشه بگیره

اصلا باهاش رابطه نداشته باش بزار بره با همون خرابا هزار تا مرض بگیره

مردا همینن همیشه برای یه بدترکیب زشت ب زن دسته گلشون خیانت میکنن در آخرم پشیمون میشنو چقد بعضی زنا خ ...

هه شوهرم بعضی اوقات ازش حرف می‌زد میگفت کل خانوادش اصرار دارن بگیرم دخترشون رو،از خداشونه.

زنیکه ی دفه زنگ زد بهم گفت بذار زنش شم،هم من باشم هم تو.منم گفتم زنای اینجوری مثه یه اسباب بازی فقط دستمالی میشن بعد میفتن ی گوشه کسی نگاشون نمیکنه،توهم اگه میخای برا شوهرم اسباب بازی باشی پس ادامه بده ب رابطت، اون لحظه بدجور سوخت از حرفم و یکسال دیگه هم یواشکی ادامه میدادن تا دوباره فهمیدم و قهرو دعوا راه انداختم. نمیدونم چی شد یهو زنیکه رفت با یکی دیگه،الانم شوهرم بامن لج افتاده ک من باعثش بودم..

ک اون ج ن د ه رفته.

خاک برسر کثیفش چنددددشوای چجوری تحملش میکنیحقشه بگیرهاصلا باهاش رابطه نداشته باش بزار بره با همون خر ...

منکه تو اتاق خوابمون میخوابم اون جاشو عوض کرده،منم یجوری رفتارمیکنم ک برام مهم نیس، اونم بیشتر میسوزه، البته سرش فقط تو گوشیشه.. معلوم نیس چیکارمیکنه،منم خودمو با بچهام سرگرم میکنم،الکی خودمو خوشحال نشون میدم تا فکرکنه دلم خیلی خوشه.

ببین تو نی نی سایت همه میگن نهولی توواقعیت خیلیا میشن

اتفاقا من فقط اینجا دیدم طرف شغل نداره بهش جواب مثبت میدن یا توانایی گرفتن خونه نداره و...خیلی مورد های دیگه

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
هه شوهرم بعضی اوقات ازش حرف می‌زد میگفت کل خانوادش اصرار دارن بگیرم دخترشون رو،از خداشونه.زنیکه ی دف ...

چقد بی حیا و پررو هستن جفتشون😐😐😐چ زندگیای عجیبی

خدای من باورم نمیشه چقد شوهرت پرروعه😐😐طلبکارم هس کثافت چندش