2777
2789
عنوان

بیاین اونی که عکس نی نی سایتی هارو پخش کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 2804 بازدید | 174 پست
اها گفتی داری گریه میکنی گفتم شاید عکستو گذاشتن

خیلی ام محجبه ام تو اون عکس اما میترسم

ابجیای قشنگم همتونو دوس دارم و براتون ارزوی موفقیت میکنم لبخند کنج لباتون باسه از چشم بد ب دور باشید

ن پس این من نیستم چون من روسری محلی سرمه

اها ولی اینا فقط چند نفر بودن که من دیدم یارو ۳۸۲ پست داره همه عکس خانم های نی نی سایت 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای منکه دیگه مهم نیست اگر الان تو تایپکمی تهش یک عکسه 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
اها ولی اینا فقط چند نفر بودن که من دیدم یارو ۳۸۲ پست داره همه عکس خانم های نی نی سایت

اخرین پستش مال چه موقع بوده

عکس نیم رخ هم گذاشته؟

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜                           

مثلا فرض کن خود اسی صاحب‌ پیجه‌ باشه برای تبلیغ این کارا رو میکنه که مردم بخاطر استرس بریزن تو پیجش‌ ...

باور کن منم ب این فکر کردم ،یا مثلا با اون هم دست باشه🥴😂

کچی کورد🪷☘️پروفم عکس زیبای زنان کورد سربند و لباس کوردی هست♥️

اها ولی درکل من عکسم محجبه اس فقط استرس دارم نمیدونم چرا

ابجیای قشنگم همتونو دوس دارم و براتون ارزوی موفقیت میکنم لبخند کنج لباتون باسه از چشم بد ب دور باشید

مثلا فرض کن خود اسی صاحب‌ پیجه‌ باشه برای تبلیغ این کارا رو میکنه که مردم بخاطر استرس بریزن تو پیجش‌ ...

کاش خودم صاحب پیج بودم💔

اخرین پستش مال چه موقع بودهعکس نیم رخ هم گذاشته؟

اره مال دیروز 

نمیشه فالوورش میره بالا معروف میشه همین الان ۵۰۰ فالوور داره منه بدبخت که عکسم هست بدبخت میشم

پبجشو یده میدم فتا 

کچی کورد🪷☘️پروفم عکس زیبای زنان کورد سربند و لباس کوردی هست♥️

اره مال دیروز

😰😰😰😰

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜                           

تو نده میرم پیدا میکنم پیجو

پیدا کردی به کسی نده ما بدبخت میشیم