2777
2789
عنوان

امشب خیلی پیش خودم شرمنده شدم خدا منو ببخشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 908 بازدید | 54 پست
عزیزدلم منظور بدی نداشتم چون من به همسرم اطمینان کامل دارم حرفای کسی باعث ناراحتیم نمیشه اما قبول کن ...

یه توضیح دیگه هم به شما بدم همونطور که دستمزد بالا داره این کار همسرم خیلیا خرده کار دارن و با همسرم تماس میگیرن و تعداداین تماسا زیاده همسرم کلی شماره ذخیره داره که بدونه کی رو جواب بده کی رو نده در غیر این صورت بخاطر مشغله زیاد زندگی اصلا یادش نمیمونه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه عجیبه تا حالا یک بارم اینطور نشده بودم شاید واسه این اینطوری شدم که کلا دوروزه افسردم مریضم و بی ...

آره همینا هم اثر داره

منم ب شوهرم صددرصد اطمینان دارم

اما یه مدت زیاد تو سایت بودم

بعد اینجور شد

بعد فهمیدم اثرات سایت هست

اللهم عجل لولیکالفرج.....
بله اطمینانت رو دیدیم!شغل شوهرت رو نمیگی ما از کجا بدونیم چیه و باید شماره سیو کنه؟

عزیزم باور کن برای همه پیش میاد تو اینهمه سال زندگی یک بار اینطور شن!!!باور نداری برو از مادرت بپرس 

توضیح دادم دیگه گلی❤️

عزیزم باور کن برای همه پیش میاد تو اینهمه سال زندگی یک بار اینطور شن!!!باور نداری برو از مادرت بپرس ...

مادرم از این بابت خبر دارم که مطمئنه مطمئنه از بابام

قرار نیست برا آروم کردن خودت بگی "همه" اینطورن و پای پدر مادر منو بکشی وسط!

مادرم از این بابت خبر دارم که مطمئنه مطمئنه از بابامقرار نیست برا آروم کردن خودت بگی "همه" اینطورن و ...

عزیزم “منم”مطمئن مطمئنم 

شیطان گاهی اوقات ادمو گول میزنه و من واقعا این چندروز از لحاظ روحی میزان نبودم میتونه از این باشه 

عذر میخوام🌹

بنظر من با همین تاپیک زدن و نظراتی منفی که در مورد شوهرت میدن بیشتر باید شرمنده باشی تا فکر و خیال د ...

عزیزم ذره ای مهم نیست من فقط این تایپیک رو زدم که به خانومای دیگه هم اینو گوشزد کنم 

خداروشکر هیچوقت این حرفای پوچ رو من تاثیر گذار نخواهد بود آدم‌ها جوری که تو زندگیشون دیدن قضاوت میکنن و حق هم دارن خدا به همه عقل و شعور داده دیگه ناراحتی باقی نمیمونه