2777
2789
عنوان

امشب خیلی پیش خودم شرمنده شدم خدا منو ببخشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 911 بازدید | 54 پست
نگران زندگیتی طبیعیهحالا لازم نیست شوهرت هر کی بهش زنگ میزنه شمارشو سیو کنه

عزیزم 😐باید سیو میکرد 

چون باید بشناسه که جواب بده روزانه هزاران نفر زنگ میزنن که نمیخواد جوابشون رو بده 

مردی که ریگی به کفشش باشه اصلا رمز گوشیشو زنش نداره نمیزاره زنش به گوشیش دست بزنه حتی 

عزیزم منو یه لحظه شیطان گول زد خداروشکر ادمی نیستم که تحت تاثیر حرف امثال شما قرار بگیرم ولی درک کنید حرفاتون خیلیا رو میتونه شکاک کنه نکنید عزیزم ❤️

عزیزم اگر بگم کارش چیه درک میکنی که چرا با این خانوم حرف زد🤣من بعد شنیدنش کامل متوجه موضوع شدم اگ ش ...

خواهرم شما ب همسرت اطمینان داری

منم اطمینان دارم ب همسرم

حالا ک بعضیا حرف از عدم اطمینان میزنن، نگران نباش و نمیخواد توجیه‌شون کنی

آخه بعضیا ممکنه تو اطرافیانشون زیاد دیدن و یا تو سایت زیاد میبینن و بهمین خاطر اینجور میگن

اللهم عجل لولیکالفرج.....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از چشم زخم بترس. سکوت فعلا

❤️❤️کاش این تایپیک رو نمیذاشتم چقد حس بد بهم منتقل شد عزیزم😢خدایی اصلا از اون آدمایی که نیستم که تحت تاثیر حرف کسی قرار بگیرم ولی دلم برای طرز تفکر این جامعه سوخت واقعا

من نمیدونستم شغلشه وایییی😐من با استارترم چرا ب شما برمیخوره واقعا عجیبید

نظر نزار نمیخوای ریپلای شی

اون نظر توعه که عجیبه

یه آقا شغلش هم نباشه یه زن تو خیابون ازش آدرس بپرسه هم باید بیاد به زنش بگه؟! 🙄

نظر نزار نمیخوای ریپلای شیاون نظر توعه که عجیبهیه آقا شغلش هم نباشه یه زن تو خیابون ازش آدرس بپرسه ه ...

من نمیام خودمو واسه ی غریبه توصیح بدم شمام بدون هروقت کسی تو تایپکت شرکت کرد انرژی منفیتو میتونی بهش انتقال بدی

آنیلیام

حتما اینکارو میکنم 😢اخه موندم زن حسابی تو به چی این مرد واس یه لحظه هم شک کردی خدا منو ببخشه😢

زیبا مهربون جون پیش میاد

نمیخواد عذاب وجدان بکشی

خوش باش با عشقت

امیدوارم هر روزتون بهتر از دیروزتون باشه

برا سلامتی بچه های منم دعا کنین....الان پرستاری سه تا بچه‌م رو همزمان می‌کنم

دعا کنین زودتر خوب بشن

خواهرم شما ب همسرت اطمینان داریمنم اطمینان دارم ب همسرمحالا ک بعضیا حرف از عدم اطمینان میزنن، نگران ...

تا امروز میگفتن نی نی سایت مخربه باور نذاشتم الان به این باور رسیدم درست میگن عزیزم❤️اخه میگم شوهر من جوریه که اصلا نباید بهش شک میکردم حتی یه دقیقه چرا این فکر کردم این آزارام میده 

❤️❤️کاش این تایپیک رو نمیذاشتم چقد حس بد بهم منتقل شد عزیزم😢خدایی اصلا از اون آدمایی که نیستم که تح ...

بله دقیقا . تاریخ عضویت منو ببین. بعدش هم ببین چرا هیچ تاپیکی ندارم. هیچوقت دیگه ازین تاپیک ها نزن چون بعدش خودت باید تاوان بدی

عزیزم 😐باید سیو میکرد چون باید بشناسه که جواب بده روزانه هزاران نفر زنگ میزنن که نمیخواد جوابشون رو ...

تحت تاثیر حرف امثال من؟

از حرفت ناراحت شدم تاپیک نزن چون همه طبق دلخواه تو نظر نمیدن!

ما که از شغل ایشون خبر نداریم که باید سیو کنن!!!

تا امروز میگفتن نی نی سایت مخربه باور نذاشتم الان به این باور رسیدم درست میگن عزیزم❤️اخه میگم شوهر م ...

منم یه مدت نسبت ب شوهرم اینجور شده بودم

اما بعدش فهمیدم چقددددددر این سایت اثر منفی روم گذاشته

حتی ب شوهرم شک کرده بودم ک هروقت میره اداره، با خودش دختر میبره خخخخححخخ

بیچاره شوهر پاکم

خدا حفظشون کنه شوهرامونو

شوهر اینجور نسیب همه بشه ان‌شاءالله

من نمیام خودمو واسه ی غریبه توصیح بدم شمام بدون هروقت کسی تو تایپکت شرکت کرد انرژی منفیتو میتونی بهش ...

خودت انرژی منفی خالصی انگشت اتهامتو سمت خودت بگیر و نظر عجیب غریب هم نده که مثل الان توش گیر کنی!

شوهرت برگشت خونه ازش بپرس امروز با چند تا خانم حرف زدی😆

تحت تاثیر حرف امثال من؟از حرفت ناراحت شدم تاپیک نزن چون همه طبق دلخواه تو نظر نمیدن!ما که از شغل ایش ...

عزیزدلم منظور بدی نداشتم چون من به همسرم اطمینان کامل دارم حرفای کسی باعث ناراحتیم نمیشه 

اما قبول کنید حرفتون زشته !!!!من خودمم شماره ی صدتا مشتری هام تو گوشیم سیوه چ زن چ مرد😐اخه این چ حرفیه نباید سیو کنه کار همسرم جوریه که هر کاری میکنه برای طرف ۲۰۰الی ۳۰۰میلیون دستمزدشه 

بعد نباید شماره ی این صاحبکار سیو شه؟

منم یه مدت نسبت ب شوهرم اینجور شده بودماما بعدش فهمیدم چقددددددر این سایت اثر منفی روم گذاشتهحتی ب ش ...

اخه عجیبه تا حالا یک بارم اینطور نشده بودم شاید واسه این اینطوری شدم که کلا دوروزه افسردم مریضم و بی حال چون عجیبه این طرز تفکر 

آمین