2777
2789
عنوان

شوهرم یه حرفاهایی بهم زد که البته حق داشت و الان از خودم بدم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 2214 بازدید | 98 پست
من اگر این مدلی با عروسم رفتار کنم. بهش حق میدم باهام مثل خودم رفتار کنه.

با نهایت احترام واس همسرت من برشما حق میدم . شوهرتون دیگ زیادی هندیش کرده . چطو شما گناه نداشتی دل نداشتی !! توی اینهمه سال یکبار نیومده خونتون بی دلیل بعد همسرت توقع داشته فروتنانه بری ... بنظرم بهترین کارو کردی بذا کلا این خونواده سمی از زندگیت کنده شه . رفت‌و‌آمد تهش جنگو دعواست 

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼

فقط مرگه که جبران نداره.شما دست پیش بگیر عزیزم یه کادو و شیرینی بخر برو خونه مادرشوهرت بگو مامان جون تو همه این مدت منتظر بودم بهم یه اشاره بکنید تا بیایم پیشتون الان که آبجی پیام داد خیلی خوشحال شدم و اومدم من با شما دشمنی ندارم اتفاقا خیلیم دوستتون دارم ولی اوایل ازدواجم بود ازتون توقع مادری داشتم اینجوری تقصیر این ۴سال میفته گردنش شوهرتم راضی میشه رفت وامد کنی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=366819347]ولی من با این روش مخالفم. چون شوهرت بره اونجا خب معلومه ک پرش میکنن. و بدتر ازت بد ...

فعلا نرو. واسه عید در حد عیددیدنی ب شوهرت پیشنهاد بده ک بریم..فقط هم خونه مادرش برو نه خونه خواهر و برادرا. ارتباطت هم در حد ماهی دو ماهی یه بار سرزدن نگهدار نه بیشتر‌ این ک واسه جاریت هم همه کاری کردن ب شوهرت بگو وقت پیری و مریضی و گرفتاریشون هم از همون جاری انتظار داشته باشن نه مت 

با نهایت احترام واس همسرت من برشما حق میدم . شوهرتون دیگ زیادی هندیش کرده . چطو شما گناه نداشتی دل ن ...

واقعا به خاطر ناراحتی شوهرم ناراحتم. وگرنه خانواده اش حقشونه. دوست دارم شوهرم دیگه ناراحت نباشه. فقط همین

و البته من حق رو بشما میدم نه همسرت. به نظرم زود کوتاه اومدی. چرا پذیرفتی حق با شوهرته؟

من فقط از ناراحتیش ناراحتم. همین. واقعا حالش بد بود. خودشم میگه بهت حق میدم که خانواده ام باهات بد کردن. ولی ما هم نباید اینکارا را میکردیم

واقعا به خاطر ناراحتی شوهرم ناراحتم. وگرنه خانواده اش حقشونه. دوست دارم شوهرم دیگه ناراحت نباشه. فقط ...

رک بگم واست مهم نباشه زیاد دل ب دلش نده ... اون خونواده اگ شعور داشتن تورو اذیت نمی‌کردن .الآنم همسرت داره سنگ خونواده ااییو ب سینه میزنع ک توی چهار سال یکبار در خونشو نزدن ....  کلا ن عذاب وجدان بگیر ن ناراحت باش .

بخاطر اینکه برای جاریت خیلی کار کردن نذاشتی شوهرت عروسی برادرش بره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
من فقط از ناراحتیش ناراحتم. همین. واقعا حالش بد بود. خودشم میگه بهت حق میدم که خانواده ام باهات بد ک ...

بقیه رو بیخیال میشم فقط همین که بخاطر تو عروسی داداشش نرفته چیز کمی نیس خوش بحالت قدرش رو بدون

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

شما شاید ندونید چقدر بهم فشار اومد. گفتم که با همه جزییات نمیتونم بگم. برای من هیچ کاری نکردند ولی ب ...

خوب کردی.ولی حالا بخاطر همون همسرت بگو باشه دوست داری باهاشون رفت اومد کنیم باشه امروز برین با هم خونشون.اگه پزیرایی کردن و خوب بودن که خوب باشید ولی اگه بد که دیگه همسرت میبینه که ارزش ندارن .و بی خیالشون میشه.این که دیگه سخت نیست.

فقط مرگه که جبران نداره.شما دست پیش بگیر عزیزم یه کادو و شیرینی بخر برو خونه مادرشوهرت بگو مامان جون ...

ببخشید مداخله میکنم اما چرا باید بره پابوسی خونواده اایی ک شعور برخورد باهاشو نداشتن !!!! چرا باید تحقیر کنه خودشو !! گناه اسی چیه !!!  لطفا اینقدر خود کم بینانع و بی غرور نصیحت نکنیم اسیو. تا ابد حق بااین دختره

خودت رو اذیت نکن 

دو روز هیچی نگو 

بعد یه موقعیتی رو جور کن گرم و دوستانه تمام اتفاقا و مشکلاتا و فرق گذاشتنا و نیومدناشون تو جشنتون رو همه رو دوباره به شوهرت بگو ببین چی میگه وسطاشم بغضی شو 

بعدم بگو ولی برام دیگه اهمیتی نداره نمیان خونم محل نمیدن آدم حسابمون نمیکنن هیچ احترامی نمیزارن و فرق گذاشتنا و  فلان

دیگه مهم نیست نمیخام ناراحتیت ببینم  

اگه میخوای میریم خونه خانواده ات اگرم میخوایی مهمونشون میکنیم

رک بگم واست مهم نباشه زیاد دل ب دلش نده ... اون خونواده اگ شعور داشتن تورو اذیت نمی‌کردن .الآنم همسر ...

همسرم میگه ما زندگی خوبی داریم. نیومدن که نیومدن. کاری برامون نکردن که نکردن. ما نباید قطع ارتباط میکردیم

مهم نیست، کارخوب کردی

به همسرت بگو زمان حلش میکنه ناراحت نباش

تلفن که ازت نگرفتن با مادرت و خواهرت صحبت کن

ولی حق با من بوده وقتی اونا مراسم ما نیومدن، ما هم نرفتیم تمام

منم جواب خواهرت را دادم که فکر کرده به خاطر حسادت اینجوری شده در حالی که من جواب رفتار خودشون را دادم اگه ناراحت شدن ببین چقدر حق داشتم

اما اینکه خونت نیومدن خیلی خوبه، مهمون اینجوری میخوای چیکار 😉

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹