2777
2789

خدا رحمتش کنه

من هم به  گربه داشتم  چند وقت پیش به دیار باقی شتافت  

غصه نخور یه روز که ما هم  رفتیم از این  عالم می ری اون ور دوباره می بینیش...............

یه بار چندی پیش برده بودمش  کوه.............

بنده  خدا حال نکرد  با برف فکر کنم................

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدا رحمتش کنهمن هم به گربه داشتم چند وقت پیش به دیار باقی شتافت غصه نخور یه روز که ما هم رفتیم ...

وای خدااااا 

وقتی جواب استارتر تو تاپیک میدم تو خودت قاطی نکن خودشیرینی نکن نخود هر آش هم نشو چون اصن اعصاب و حوصله دعوا ندارم،دعوا شد فحش دادی صدبرابر تو فحش میدم و قانونی پیگیری میکنم تهدید الکی نمیکنم واقعا پیگیری میکنم که دفعه دیگه به کسی دیگه فحش و بی احترامی نکنی اوکی؟با من دهن به دهن نشو اعصاب کافی ندارم(((درخواست دوستی قبول نمیکنم))

برا چی مرد

برا این که من  سهل انگاریکردم  رفت تو خیابون و  باقیشو  بزارید نگم
البته گربه خونگی نبود ها   من هم  کوچولو که بود از تو خیابون پیداش کرده بودم

اینو بزرگش که کردم  حدود 2 سال و نیم تازه فهمیدم  که  این که یه گربه بودآدم بچه داشته باشهچقدر مسئولیت  سنگینیه

می رفتم کوه و بیابون و طبیعت همیشه می بردمش  با خودم  گردش

کوچولو که بود می زاشتمش  تو کیف کمری !    می بردمش

بزرگتر که شد دیگه جا نمی شداون تو

می رفتیم  اونجا  درش می آوردم   بچرخه

همش می رفت  بالای درخت ها  تا  غروب همون جا می شِست  دم  غروب ها باید به زور می اوردمش  پایین  که بر گردیم

می بردمش  با همنوعان   بیرونش  ( خیابونی  پارکی )  دیدر  می کرد

ولی اصلا   حال نمی کرد باهاشون

همیشه  باهام بود چون کسی نبود  ازش  نگهداری کنه هم تو خونه

هم  محلکار هم  هر وز  تقریبا می بردمش با خودم

وقتی که مرد یاد این افتادم  بعضی وقت ها اینقدر  اذیتم می کرد  یک کم  تنبیهش می کردم یکی دوبار هم  یه جارو  بود ازش می ترسید من هم کرمم می گرفت  با اون  می ترسوندمش

به این فکر میکنم که   وقتی خودم  مردم اونجا منتظرمه که برا این کار هام  بهش  جواب بدم

اینو یکی از دوستام که  شهرستانه پیدا کرده بود که  تو خیابون  مونده بود  بی مادر

گذاشتش  تو یه  جعبه  با اتوبوس  برام فرستادش  تهران

بعد از مرگ اون  یکی دیگه رو پیدا کردم   از خیابون  آوردم خونه

ولی  حس کردم  به خاطر  مشغله کاری و  نداشتن  وقت این یکی هم ممکنه مثل اون  نرسم  براش  درست وقت بزارم فردا اون  دنیا مسئولیت این هم به  مسئولیت هام  اضافه می شه  دادمش  به یکی از دوستان که  خونه حیاط دار داشتن  ازش  مراقبت  و نگهداری کنه....

آخییییی. خیلی ناراحت شدم.  چون گربه خودمون هم مریضه.  ۴ روزه غذا نخورده. فقط آب می خوره.    اسهال و استفراغ. داره. خیلی بیحاله  دخترم دائم بغض و گریه می کنه. می گه نمی تونم درس بخونم.   دامپزشک ۳ جور آمپول بهش زد بهتر نشد هیچ بدتر هم شد طفلی.  نمی خوام ذره ذره آب شدتش رو ببینم

برا این که من سهل انگاریکردم رفت تو خیابون و باقیشو بزارید نگمالبته گربه خونگی نبود ها من هم ...

الهیییییی

چقدر شما قلب مهربونی دارید

واقعا این فرشته ها ادمو انقدر ب خودشون وابسته میکنن ک دارم دق میکنم از دوریش

این دکترا هیچی حالیشون نیست فقط فکر پولن

واقعا بخدا اصلا نگفت بیماریش چیه. علتش.  چکار کنیم بهتر بشه.   فقط ۳تا آمپول زد و گفت این خارجیه.  بخاطر پول.   خودم پرسیدم. گفتم بیماریش چیه گفت عفونت گوارشی. 

الهییییییچقدر شما قلب مهربونی داریدواقعا این فرشته ها ادمو انقدر ب خودشون وابسته میکنن ک دارم دق میک ...

نگران  نباشید شم اهم به امید خدا که  چیزی نیست

من اون  گربخه اولی  سیاههام دو  بار  از خونه فرار کرد  بعد از چند روز  بر گشت...........به امید خدا   بچه شما هم بر می گرده

نگران نباشید شم اهم به امید خدا که چیزی نیستمن اون گربخه اولی سیاههام دو بار از خونه فرار کرد ...

بچه من فرار نکرده ک برگرده

رفته جایی که راه برگشتی نداره

از دستش دادم💔