2777
2789

بچه ها توشهرستان ماهمگی  زود ازدواج میکنن وخواهر شوهرم الان ۴۰ سالشه ومجرده ۷ساله عروسشدنم تو هرکاریییی حتی روش جلوگیریمون دخالت میکنه 

بخاطر شرایط کاری ام بچم ۵۰ روزش بودمجبور شدم برم‌ وبچمو ۱۱روزی تنها گذاشتم  وبچم شیرخشکی شد  واین خواهرشوهرهی تیکه میندازه و ب بچم میگه  بره بی مادره وهی میگه شیرخشکی شد بچت فک کن بچه من ۴ونیم ماهشه کلا این مدت رو میگه  وکلا برام رییس شده 

ومنم توخلوت خودم همش غصه میخورم ک چرا بچم شیرخشکی شد خب ی مادرم 

ی سری انقدر از شیرخشک بدگفت ک من ب بچم شیر خشک ندادم وگشنه نگهش داشتم درحدی ک وزن بچم توی ماه ۲۰۰گرم اضافه شده بود و دکتر گفت چ وضعشه 

ی سری بهم گفت سینه هات خشک شد دیگه منم دیکه نتونستم تحمل کنم گفتم‌چرا نمک رو زخمم میپاشی همش این حرفو میگی گفت من کاری ندارم فلانی پرسیده کفتم این سری رو نمیگم سری های قبلو میگم‌

منم فرداش ی متن درمورد ازدواج براش فرستادم وگفتم ادم مجرد بلانصبت خیلی ها بی عقله وفلان 

بعد الان بشرت عذاب وجدان دارم چون  دوست داره ازدواج کنه اما خواستگار درست درمون نداره 

بعد ب شوهرم‌گفت وازم گله کرد گفتم دوست ندارم برام رییس بازی دربیاری وهی متلک بازن کنی 

البته الان هم باهام قهره 

کارم بد بود ؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله بد بود

همیچن مواقع بزن ب بیخیالی 

با طرف دهن ب دهن نشو

یه لبخند و تمام تحمل و یاد بگیر عزیزم

اون زمان که خبر رفتن تو. تو سرم زوزه کشید من شدم زمزمه گرگ و تنم خونه شیر....ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴍᴀᴛᴛᴇʀꜱ ᴀɴʏᴍᴏʀᴇ🖤👩🏻‍🦯

نه اشکال نداره

وای های هویه

میخواست اینقدر فضول نباشه تو چیزی که بهش مربوط نیست دخالت نکنه

والا منم خواهر شوهرم هیچوقت به خودم اجازه ندادم چنین دخالت‌های بکنم

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
بله بد بودهمیچن مواقع بزن ب بیخیالی با طرف دهن ب دهن نشویه لبخند و تمام تحمل و یاد بگیر عزیزم

من خیلی سعی کردم وحتی غیر مستقیم بهش گفتم اما بازم متلک میگه 

بخدا توهرکاری دخالت میکنه توهرکاری هرکاری 

خب ببین همش تیکه تیکه دخالت بچمو با بچه فامیلشون ک شیرمادر میخوره مقایسه میکنه هپشم بخاطر پول

سلام 

عزیزم میدونم کار خواهر شوهرت اشتباه بوده ولی خب میدونی چیه اگر تو ام جواب بدی رو با بدی جواب بدی میشی مثل اون و تفاوتی نداری 

و البته مطمئنم یه سری کارهای خواهر شوهرت قطعا از روی دلسوزیه ولی این دل سوزی اشتباهه 

بد بود اما صبرتون تموم شد و ناخواسته عصبانیتتون رو اینطوری خالی کردید توبه کنید و از خدا طلب بخشش کنید و بعدم یه شاخه گل بگیرید بدید به خواهر شوهر و از دلش در بیارید ولی حرف دلتون رو هم بزنید بگید فلانی من به این دلیل و این دلیل خیلی ناراحت شدم از شما بعدم روی هم رو ببوسید و هر دو حلال کنید و بگذرید

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن
نه اشکال ندارهوای های هویهمیخواست اینقدر فضول نباشه تو چیزی که بهش مربوط نیست دخالت نکنهوالا منم خوا ...

خیلی ممنون ک انقدر بافهمی نباید ی سری چیزها رو آدما دخالت کنن

من خیلی سعی کردم وحتی غیر مستقیم بهش گفتم اما بازم متلک میگه بخدا توهرکاری دخالت میکنه توهرکاری هرکا ...

کاش مستقیم بهش می گفتی تو کار های من لطفا دخالت نکن 

این خیلی بهتر از این بود که مجردیشو بگی

به عنوان یه مدافع خواهرشوهر میگم

اصلا کارت بد نبود ادم فضول بی درکی که نمک میپاشه حقشه

چرا ناراحت شد؟ کم‌نمک‌شد برای تو؟ والا نسبت به حرفای خودش که حرفی نزدی

برای بیماران قلبی از جمله پدرم صلوات میفرستید؟❣