2777
2789
عب نداره بابا سخت نگیر زندگی برا همه همینه فقط سعی کن از استراحتت نزنی..هروخ رسیدی خونه شامتو بخور ...

اصلا کار به اینا ندارم حال روحیمبده به اینا مربوط نیست اصلا دلیلش 

خوب نیستم خوب نیستم 

😔😔😔

منم با همینا فکرم همینه یعنی حال روحیم انقد بده که به خودکشی فکر میکنم 🙂

چرا کسی ک بااون چیزی داره حالش خوب نیست 

امروز رفتم رفتم زنه به پسرم نگاه کرد گریه افتاد گفت ۱۲ ساله منتظر بچع ام 

من خودم داشتم برا دانشگاه و سرکار رفتنم گریه میکردم 

🤣

توهم ک اینجوری 

خدایی خیلی جای پیشرفت داری کم نیار 

لین کارو نمیکردی میخواست چیکار کنی یا بیکار بشینی خونه یا عین من متاهل باشی بچه بیاری 

من مطمئنم روزهای خوبی پیش روته

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مشکل اینه با زحمتم توفقرم آخه 🙂😔

خب همینکه دانشگاه میری یعنی امیدی هست که شغل بهتری پیدا کنی و اینده ت بهتر باشه، داری تلاش میکنی برای بیرون اومدن از فقر

واسه همین میگم که الان زحمت بکش و امید داشته باش، اگر در اینده شرایطت بهتر نشد وقت برای خودکشی زیاده

چرا کسی ک بااون چیزی داره حالش خوب نیست امروز رفتم رفتم زنه به پسرم نگاه کرد گریه افتاد گفت ۱۲ ساله ...

میدونی حال روحیم خوب نیست دلیلشم چیز دیگس کلا 

اصلا من تو زمانیم که دوست دارم مثل بقیه همسنام وقتی همچین شکستی خوردم بتونم حداقل گریه کنم ولی 😔😔😔

خیلی خستم کاش حداقل خدا جوری رقم میزد وقتی صبح تا شب میدوام‌ شبا تا صبح از درد عشق زار نزنم

اصلا کار به اینا ندارم حال روحیمبده به اینا مربوط نیست اصلا دلیلش خوب نیستم خوب نیستم 😔😔😔

هرچی ک هس با ناراحتی چیزی درست نمیشه ..ما مجبوریم از زندگی هرطور ک هس لذت ببریم ..مجبوریم

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..

میدونی حال روحیم خوب نیست دلیلشم چیز دیگس کلا اصلا من تو زمانیم که دوست دارم مثل بقیه همسنام وقتی هم ...

همسنات بگم کجان تو زید بازی و گل و خیابون گردی 

اونایی ک عین تو انقدر مشغولن اینده دارنالبته ک تواین مملکت هرچی بدویی انگار هیچ رو تردمیلی

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
من که از اول همین بوده زندگیم 🙂

مشکل و سختی داشتن اصلا بد نیست نمیگم خوبه ها

ولی مشکلات ینی اینک داریم زندگی میکنیم

داریم سعی میکنیم تغییر کنیم

درحال تلاش کردنیم 

بخاط اوناست ک قوی میشیم و ب ورژن عالی خودم میرسیم

مشکلات تاریخ انقضا دارند باور کن همیشگی نیستن تهش میگی ارزششو داشت...

همسنات بگم کجان تو زید بازی و گل و خیابون گردی اونایی ک عین تو انقدر مشغولن اینده دارنالبته ک تواین ...

کار خوبو همونا میکنن 

تهشم من رها شدم و یکی از همونا بهم ترجیح داده شد 🙂😔

اگه برگردی عقب چه سنی ازدواج میکنی؟

سن الان یا بعد اینکه ارشد گرفتم 

کار خوبو همونا میکنن تهشم من رها شدم و یکی از همونا بهم ترجیح داده شد 🙂😔

میفهمم❤

منم همسرم عشقو حالشو ماشینای خوبش و مسافرتش باهمون زیدای درپیتش بود بمن ک رسید شد پرایدو قسطو وام