2777
2789
تو طرز فکرت پیش بری ترشیده میشی

تو فکر زندگی متاهلی من نباش

من تو همین راه که بخوام برم مدرسه سرکار و برگردم ده تا خواستگار پشتم میان 

من عادت ندارم اینخدلی حرف بزنم اما چون درست صحبت نک ردی مجبور شدم جوابتو بدم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میتونی پیام‌نور ثبت‌نام کنی غیر حضوری چرا شوهرت نمیزاره

چون خودش خراب بود 

فکر کرد بقیه عین خودش خرابن 

با معدل خام دیپلم ۱۹ ۸۰ صدم برم پیام نور؟؟ بعدش چی 

بااون رشتع های بدرد نخورش کجا کار کنم 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
چون خودش خراب بود فکر کرد بقیه عین خودش خرابن با معدل خام دیپلم ۱۹ ۸۰ صدم برم پیام نور؟؟ بعدش چی باا ...

کی گفته رشته هاش بدرد نخورن ؟ والا‌کم‌معدل نوزده ای ندیدم پیام‌نور. کمال‌گرا نباش .روانشناسی بخونی تو مجازی هم مشاوره بدی تبلیغ بدی کارت خوب باشه نونت تو روغنه

کی گفته رشته هاش بدرد نخورن ؟ والا‌کم‌معدل نوزده ای ندیدم پیام‌نور. کمال‌گرا نباش .روانشناسی بخونی ت ...

وا پررر مشاوره مخصوصا مشهد 

من تواین چند سال میگرن عصبی گرفتم یکی میخواد ب خودم مشاوره بده پرستاری قبول شدم نزاشت برم انقدر برام سنگین و گرون بودم افسردگی گرفتم بعدش هیچ چیز بچشمم نمیاد 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
چنتا تاپیکت و‌خوندم .اگه شرایطش و داری و بچت و بهت‌میده جدا شی بهتره .

بچرو نمیده و بچروهم نمیخوام 

فقط طلاق بده راضیم نمیدههه 

طلاق نمیده 

بچرو نمیده و بچروهم نمیخوام فقط طلاق بده راضیم نمیدههه طلاق نمیده

بچت‌گناه داره خیلی کوچکه .حداقل بزار به سنی برسه ک برین‌دادگاه بچه خودش انتخاب کنه با کی باشه .سعی کن از بابات پول بگیری جمع کنی طلا ریز ریز بخری .بخدا ادم‌میشناسم ۳۰ سالگی رفته پزشکی .تو سنی نداری که بچه .انقد جا داریییی. جلو‌مادرت خودت و بدبخت نشون بده رفتی مسافرت جلوش چسناله کن هرچیز خوبی داری بد جلوه بده حسادت نکنه چون گفتی حسادت میکنه یواشکی از بابات پول بگیر و قسمش بده به کسی نگه جمع کن طلا بخر .