2777
2789
بچت‌گناه داره خیلی کوچکه .حداقل بزار به سنی برسه ک برین‌دادگاه بچه خودش انتخاب کنه با کی باشه .سعی ک ...

اره از بی مکانیه

بی عرضگی خودمه 

انقدر داغ رو دلمه به مادرم نمیتونم بگم 

از پسرم خیالم راحته باباش خیلی دوستش داره بهتر از من جمعش میکنه عمه و هاشو مادربزرگش خوب بهش میرسن زیهد وابستگی به منم نداره 

من مشکل خودمم هرکار کردم اوکی نداد جدا بشیم فامیله شوهرم قهر کردم رفتم تو کل فامیل جو انداخت من خرابم ک همه به من انگ بچسبونن منو اذیت کنن ازش متنفرم 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره از بی مکانیهبی عرضگی خودمه انقدر داغ رو دلمه به مادرم نمیتونم بگم از پسرم خیالم راحته باباش خیلی ...

والا میترسم چیزی بگم .ولی با مشاور خوب مشورت کن چون واقعا تو شرایطی هستی ک باید مشاور‌کمکت کنه

نرم ؟ سی چهل تا بچه مردم بخاطر من روزشون خراب شه ؟

نمی‌دونستم معلمی آخه گفتی ۲۱ سالمه سنت به فارغ التحصیلی از کارشناسی نمیخوره فک کردم تو فروشگاهی جایی کار می‌کنی واسه همین گفتم یه روز نرو به درسات برسی فشار کمتر بشه