2777
2789
عنوان

یک لحظه نگاهم کن 💜💜💜

| مشاهده متن کامل بحث + 9528 بازدید | 1541 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

۱۴ مرتبهالتماس دعای فرج🌸اجرتون با خدااللهم عجل الولیک الفرجاللهم اشف کل مریضاللهم صل علی محمد وآل م ...

الله شکرااللهم صل علی‌محمد(صل الله علیه و آله وسلم)وآل محمدوعجل فرجهم الله شکرت آمین گوالله باشد آمین الله

این عشق آتشین ز دلم پا نمی شودمجنون به غیر خانه ی لیلا نمی شودبالای تخت یوسف کنعان نوشته اندهر یوسفی ...

الله خداقرآن تالهقرآن الله قرآن الله قرآن الله امام زمان الله امام‌مهوی اهل بیت الله همگی الله همگی الله قرآن الله قرآن الله پیامبراسلام الله پیامبراکرم الله اهل بیت الله خداشکرت ائمه اطهارالله خدالله همگی الله ائمه اطهارالله خداشکرا همگی الله مادرالله مادرسادات الله عمه خانم الله عمه الله دخترخانم خانم سادات الله دخترخانم خانم الله خانم خانم الله خانم خانم سادتت الله خانم خانم سادات الله خانم ختنم سادات الله مادرخانم سادات الله مادر عمه خانم سادات الله فمه خانم خانم سادات الله فمه خانم خانن خانم عمه مادر لخترخانم خانم سادات دخترخانم سدات الله نادرالله الله شکرا اللهم صل علی محمدوآل محمد(صل الله علیه و آله وسلم)وآل محمدوعجل فرجهم الله شکرت

۱۰۰🌹💖

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)