2777
2789

سلام بچه ها اگه تو صرافی وال گلد ثبت نام کنین و کد معرف 

wv9qe

رو همون اول بعنوان کد معرف وارد کنین مقداری هدیه بهتون میده . من حدود چهارصد هزار تا الان گرفتم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خواهر واقعا هست با هر کد معرفی که میزنی پنج میل طلا میده. یعنی حدود سی چهل تومن .

اول گفتی سیصد چهارصد تومن.بعد سی چل..درثانی این سایت ها ک با اوپ پر میان یهووو بیجارت میکنن.شک نکن پولشوویی توکاره منتظر ثبت نام من تو هستند بارخودشون ببندن.مدفق باشی

اول گفتی سیصد چهارصد تومن.بعد سی چل..درثانی این سایت ها ک با اوپ پر میان یهووو بیجارت میکنن.شک نکن پ ...

هر کد معرف سی چهل هزار تومان  هم برشما میده هم صاحب کد معرف .من سیصد چهارصد جمع کردم که هر لحظه بخوام میتونم نقدش کنم. نه پولشویی نیست صرافی خرید طلاس. یه جورایی تبلیغاتشونه .از فامیلامون زیاد انجام دادن و چیریشون هم نشد