درست زندگی میکنم قرآن هم میخونم میترسم برم جهنم به خدا 😭😫
بنظرمن بهشت و جهنم همین دنیاست، آدما باشرایط متفاوت بدنیا میان درسته، ولی اولش یا سختی میبینن یا وسطش آزمایش میشن، بالاخره هم بعد آزمون خدا، جواب کارای خوب یا بدشون رو ،تو قسمت سوم زندگیشون خواهند دید، بخصوص اونا ک بد هستن جواب بدیشون رو تو همین دنیا میبینن،حالا اگه اون دنیاهم باشه ک چ بهتر،ولی خدا حتما تو همین دنیا چ خوبی چ بدی رو تو کاسه ات میذاره، تا درس عبرت بقیه بقیه بشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چون به جواب همه سوالاتم راجع به مرگ و قبر و دنیای برزخ و قیامت رسیدم
امیدت به شفاعت باشه
با یه شهید رفیق بشو و با۱۴ معصوم رفیق باش و ازشون بخواه در نزد خدا شفاعت ات کنن
خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و مردم جهان رو از چنگال ستمگران و جنایتکاران وحشی اسرائیل و آمریکای جنایتکار نجات بده/ مدیر کل سازمان بهداشت جهانی: به طور میانگین هر ده دقیقه یک کودک در غزه شهید میشود
ما بی کس و کار نیستیم که ما امام حسین رو داریم ما ائمه رو داریم انشاالله شفاعتمون میکنن
اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
اره عزیزم روانپزشک ک بری دارو ارامبخش و افسردگی و اینا میده که بنظرم خوبت نمیکنه فقط به اجبار دور میشی هی از اون قضیه ولی بازم بهم میریزی و عوارض داروهام ک بکنار