2777
2789
عنوان

توروخدا بیایید بدبخت شدم پولمو بردن🥺🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1155 بازدید | 44 پست
خانوم گیج،خنده داشت!!!!؟؟؟؟؟؟

مگه به شما خندیدم 

ضمنا باید ریپلی بزنی اینجوری کسی نمیفهمه جوابشو دادی

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم اگر از طریق خود باسلام براش پرداخت میکردی نمیتونست پولتو بخوره 

من خودم غرفه دارم کسی هم بخواد خارج برنامه پول کارت به کارت کنه خودم بهش اجازه نمیدم 

چون بعدا چالش زیاد داره 

اگر داخل خود برنامه بود حسابی برات پیگیری می‌کرد پشتیبانی 

مرا هزار امید است و هر هزااااااار حسین ❤️❤️❤️❤️

پلیس فتا بیست میلیون ب بالا رو‌پبگیری میکنه اونم با کلی دوندگی...بابد ب حساب خود با سلام میریختی کارت ب کارت کردی پولت خورد رفت....

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
پلیس فتا بیست میلیون ب بالا رو‌پبگیری میکنه اونم با کلی دوندگی...بابد ب حساب خود با سلام میریختی کار ...

پلیس فتادحتی پونصد تومنم پیگیری میکنه الکی نگین. 

همتا اسم خـودمه♥

ریپلای کنم اون دیگه چیه؟؟ من فقط بلدم درس بخونم سرم فقط تو کتابه وقت بازاررفتن ندارم فقط آنلاین خرید میکنم همه چی رو، سراز این چیزها در نمیام،بیشترراهنمایی کنید لطفا🙏🙏