2777
2789

البته فردا نیست امروزه دیگه

ساعت چهار تا هفت = سه ساعت نصف امتحانمو بخونم 

ساعت هفت تا یک = شش ساعت سرکار و رفتوامدش

ساعت یک تا سه = دو ساعت نصف دیگه امتحانو بخونم 

ساعت سه تا پنج = برم دانشگاه امتحان 

ساعت پنج تا هفت = کلاس خصوصی دانش آموزم 

ساعت هفت = باید برم ی سری وسیله بگیرم 

تا الان که همه چیز خیلی بد بوده تو زندگیم خسته ام خیلی امیدوارم حداقل تهش خوب باشه 😔 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

۲۳ سالم متاهلم ی بچه دارم صب تا شبم تو خونه یک درصد درگیری تورو ندارم  صبح تا شب به خودکشی فکر میکنم

ولی بگم ارزومه حای یکی از همین ساعتها جای تو بودم ارزومه امتحان داشتم 

ارزومه سرکار میرفتم 

جاایگاه تو از ته دل ارزوی منه همسرم ن میزاره سرکار برم ن دانشگاه مگ بمیره یا راضی بشه طلاقم بده از دستش خلاص شم

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

منم یادم اومد شبهایی که فرداش انقققدر کار داشتم که شب دلم نمیخواست بخوابم که دیرتر صبح بشه

منم خیلی سختی کشیدم، الان زندگیم یکم بهتره ولی زندگی همینه، زحمت بکشی بهتر از اینه که توی فقر بمونی و حسرت بخوری که تلاش نکردی

۲۳ سالم متاهلم ی بچه دارم صب تا شبم تو خونه یک درصد درگیری تورو ندارم صبح تا شب به خودکشی فکر میکنم ...

منم با همینا فکرم همینه 

یعنی حال روحیم انقد بده که به خودکشی فکر میکنم 🙂

خابم نمیاد اصلا هرروزم همین مدلیه حال روحیمم که داغونه گریه میکنمشبا تا صبح😔

عب نداره بابا سخت نگیر زندگی  برا همه همینه 

فقط سعی کن از استراحتت نزنی..هروخ رسیدی خونه شامتو بخور هجور شده بخاب ..مریض میشی از بیخابی 

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..