2777
2789
عنوان

از مامان دوست پسرم متنفرم و رفتار زشت دوس پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 4597 بازدید | 110 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حالا نمیدونم من ادعام زیاده 

یا دخترای دیگه خودشونو دست پایین میگیرن

ولی یه سری از تاپیکا پشمای ادمو میریزونه

دخترخانوم...! اون مَرده... "اون" باید دنبالت باشه، پیگیرت باشه، هَوَلت باشه،"اون" باید حساب کنه. از زمین به آسمون نمیباره.. خب؟ 

خب پدر شما هم ۲ بار بیرونشون کرده...رفتار پدرتون را در نظر نمیگیرین؟

در نظر میگیرم من هیچوقتم از پدرم پشتیبانی نکردم ولی همیشه حرفشو گوش دادم بعدم بیرون کردنش دلیل داشت وگرنه بابام با احترام براشون سفره چید اومدن خواستگاری با اخم و تخم پدرمم مودبانه گفت بفرمایید من راضی ب وصلت نیستم 

چون مادرش راضی به وصلتتون نیست برا همین داره یجورایی با پسرش برخورد میکنه که انگار دوست دخترشه یجورایی خودشو گذلشته جای تو و میخواد از این طریق مغزشو شستشو بده ازت دل بکنه..بنظر من وقتی خانواده ها راضی نیستن مخصوصا هر دو خانواده ازدواج نکنین چه بسا که به هم بی احترامی هم کردن.چون ازدواج هم بکنین اخرش دردسرساز میشه

ولی تا وقتی تو نیستی امکان نداره..فکر میکردم یکیو پیدا کردم که کمکم میکنه ولی نکرد..دیگه کجا برم نمیدونم..جایی ندارم ..من با خودمم غریبم..من با خودمم میجنگم برای اینکه فراموشت نکنم..عاشق تو شدن دست من نبود..فراموش شدنتم دست من نیست ..ببخش اگه بدون تو نفس میکشم

بخدا ما هم این عشق و تبش تجربه کردیم و عین سگ پشیمونیم.اگر اون موقع ب حرف دلم نمیرفتم موقعیتای خوبم از دست نمیدادم.تو زندگی الان دوتا چیز مهمه یک پدر و مادر طرف علاوه بر خودشون تورو بخان دومی طرفت پولدار باشه.وقتی پدر ومادرش خواهانت باشن همه کاری میکنن تا شما خوشبخت بشین حمایت مالی و عاطفی ولی وقتی مادر طرف باهات بده کافی ی بارشوهرت در هفته بره دیدنش چنان زیرابی ازت میزنه ک شوهرت تا بیاد جنگ و دعوا میکنه جون ب جون پسرا کنی از مادرشون ک نمیگذرن

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  
در نظر میگیرم من هیچوقتم از پدرم پشتیبانی نکردم ولی همیشه حرفشو گوش دادم بعدم بیرون کردنش دلیل داشت ...

این ازدواج خیلی ریسکه مخصوصا که خواستگارتون پشت شما نیست

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

شما کا ذر و همسایه براتون مهمه چزا باهاش بیرون میری که مخل بفهمن؟ و مادرش از کحا بدوته خوراکی چی بر ...

ما توی مرکز شهر باهم بیرون میریم دور از محله و فامیل و اشنا شده مثلن چن باری تو محله و شهر کوچیک خودمون رفتیم ولی نود درصدش بیرون شهر خمدمون بود 

بعدم دوس پسرم میرفته براش تعریف میکرده زنگ میزده با پسرش صحبت میکرده اینم میگفته امروز با فلانی بودم اینجا رفتیم اونجا رفتیم 

اگر قبولش کنی خیلی احمقی چون با دست خودت می افتی تو چاه.

دختر اشنامون اینجوری ازدواج کرد مادره پسر از اول راضی نبود الان اذیت میکنه مهریه ۱۴ تا سکه تا حرفم بزنه میگه خراب بودی و .....

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  
دوسال مخمو بزنه 😬

تو بیست سال پیش منی

البته عشق من و اون زبانزد بود. عجییییییب

دقیقا با همین مادر

تا خطبه ی عقد خونده شد همسرم شد یه آدم دیگه. کلا چسبید به مادرش

توهین‌ها و تحقیر ها شروع شد. مدام برای دل مادرش من رو بی محل و تحقیر می کرد. عروسی کردم بدتر شد. بچه دار شدم جهنم شد. کتکهایی خوردم که تو فیلم ترسناک هم نیست. آبروم رفت.

الان یه زن داغون و مریض و پیر شدم و هنوز به چهل نرسیدم.

الان رفتارش بهتر شده چون مادر پستش مثل یه سگ مریض افتاده یه گوشه

اون عاشقت نیست. خیالت راحت. همه چی که تموم شده اون روی خودش رو نشون میده و کاری با تو و بابات می کنه که...

همین الان تمومش کن .

خودت مهم نیست.‌مهم اون بچه های هستند که قراره بیان توان جهنم