2777
2789

من و دوس پسرم خیلی عاشق همیم خیلی ساله باهمیم مشکل داشتیم توی این همه سال گاهی اوقات من اذیت کردم گاهی اوقات اون ولی باهم حلش کردیم 

دوبارم خواستگاریم اومده ولی بابام ردش کرده حالا دلیلاشم میگم بهتون 

مادر دوس پسرم از من خوشش نمیاد چون حس میکنه من پسرشو ازش گرفتم بارها و بارها توی محله و در همسایه غیبتمو کرده ناسزا گفته ب خودمو خانوادم ک ب گوش خانواده ما رسیده کلن توی شهر منو بی ابرو کرده 

دفعه اول ک اومدن خواستگاری مادر دوسپسرم مدام اخم بود و حتی یک کلمه هم حرف نزد اخرم گفت حالا من راضی نیستم ولی خودتون میدونین ک بابام گفت خب راضی نیستی خوش امدی بیرونش کرد 

دفعه دوم یکم بهتر بود من ب بابام گفتم بابا مهریه سکه دوس ندارم بابام گفت باشه اینده خودته خودت ضرر میکنی تا بابام حرف مهریه زد نگفت ک ما سکه نمیزاریم مادرش و پدرش با لحن بد برگشتن ب بابام گفتن از این فکرا نکنین ما مهریه سنگین میزاریم در صورتی ک ما دهنمونو باز نکرده بودیم بازم بابام گفت خوش امدین 

حالا دوس پسرم مادر خودشو فرشته میدونه میگ ک پدرت ر ی ده تو زندگی من و تو با اداهاشو فلان و میگ مامان من کاری نکرده بهش میگم اقا مادرت تو شهر منو بی ابرو کرده میگ پدرت اگ راضی ب وصلت میشد مامانم دهنش بسته میشد مدام سر پدرم باهام قر میزنه و مادر خودشو میبره کافع و براش خرج میکنه در صورتی ک دوس پسرم ی بستنی بدون من میخورد جبران میکرد برام میاورد الان بدون من چسبیده ب مامانش هر روز باهم دوتایی میرن کافه رستوران و هفته ب هفته ب دیدن من نمیاد 

انگار پسرش نقش شوهرشو براش داره مادر دوس پسرم با شوهرش بیست و یک سال تفاوت سنی دارن و یجورایی بخاطر پول زن شوهرش شدع و فک میکنه منم عین خودشم و بشدت خلع محبت داره 

دارم روانی میشم چیکار کنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جدا شو بعد ازدواج شوهرت میره سمت خانوادش و تو تنها میمونی من ازدواج سنتی کردم بازم مادرش با اینکه تو خوابم نمیدیدن عروسشون بشم از بعد ازدواج انگار هووی اونم انقدر ازارم داده و شوهرمم فقط اونو قبول داره یه سره پرانول میخورم که یکم آروم شم خیلی سخته

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

چقدر بخاطر پسر مردم خانوادتو کوچیک‌میکنی این شوهر نمیشه خانوادشم احترامی بهت نمیزارن انقدر سبک نباش 

یجا برو بهت احترام بزارن پدرو مادرتو برای چهار تا ادم بی ابرو کوچیک نکن 

تمومش کن این رابطه ارو. لطفا نگو دوسش دارم وابسته ام و... زندگی یه روز دوروز نیست همشم عشق و عاشقی نیست با منطق فکر کن این ادم و خانواده اش بدرد شما نمیخوره. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
جدا شو بعد ازدواج شوهرت میره سمت خانوادش و تو تنها میمونی من ازدواج سنتی کردم بازم مادرش با اینکه تو ...

شوهرت اوا با مادرش ازدواج کرده 

بعضی مادرا هم شوهرشونو میخوان هم پسرشونو خودخواه و حریصن