2777
2789

چندساله طوطی هامو دارم

تازگیا به سرم زده بفروشمشون 

خیلی خیلی وابسته بودم بهشون ولی یمدت طولانیه که بنا به دلایلی فاصله گرفتم و خیلی بهشون نمیرسم

و خب مدام خونه رو کثیف میکنن 

اگه بفروشمشون پشیمون نمیشم؟

نگرانم یهو بعد چند روز دیوونه بشم😑

هیچ چیز آرامِش را بَرایت نَخواهد آورد مَگر خودِتو...🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گربه داشتم واگذارش کردم

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

عزیزم

منم طوطی دارم

روز و ساعتی نیست که به این فکر نکنم که بعد از من چقدر غصه میخوره یا من بعد از اون چقدر غصه میخورم

همیشه دعا میکنم خدا عمرشون طولانی کنه که اگر به ما عمر داد باهم بمیریم و خدا به من هم عمر بده که نخواد غصه دوری مارو بخوره

تو طوطی داری می‌دونی که چقدر طوطی حساسه

چقدر به صاحبش وابسته میشه

بله طوطی کثیف می‌کنه اما راهکارهایی هست که کمتر کثیف بشه خونت

مثلا دور قفسش از بیرون طلق شفاف بچسبون که چیزا بیرون نریزه

هفته ای یکبار کلا قفس رو ببر تو حموم آب داغ بگیر روش بذار خیس بخوره نیم ساعت بعد برو آب با فشار بگیر تمام کثیفی های قفس بدون زحمت شسته میشه 

زیرش هم که کاغذ بذار  چند لایه بذار هفته ای دوبار لایه رویی رو لوله کن آروم که پنج دقیقه فقط وقت میگیره

جمعا شاید عوض کردن آب و دون یک ربع ازت وقت بگیره

ولی اگر  کلا نیازهای عاطفیشو برآورده نمیکنی و بهش بی توجهی به نظرم اگر حتی بهش وابسته هستی واگزارش کن 

نفروش اصلا اصلا اصلا

واگزارش کن به کسی که عاشقشون باشه و عاشقانه پرستاری کنه ازشون

قفسشون رو هم بده تمام وسایلشون رو هم بده و بگو که هروقت دوست داشتی بذاره ببینیشون

و بگو که حق فروش نداره و اگر خواست بفروشه یا واگزارش کنه باید دوباره به خود شما پیام بده

عزیزممنم طوطی دارمروز و ساعتی نیست که به این فکر نکنم که بعد از من چقدر غصه میخوره یا من بعد از اون ...

عزیزم تاپیک جدیدمو بخون دقیقا گفتم مشکلم چیه 

متاسفانه کسیو نمیشناسم واگذار کنم بهش و اطمینانی باشن

میترسم بدمشون به کسی که مواظبشون نباشه اونم جلو چشم خودم و دق کنم

هیچ چیز آرامِش را بَرایت نَخواهد آورد مَگر خودِتو...🌱