2777
2789
عنوان

خانم مطلقه داریم الان 😔

540 بازدید | 73 پست

من عقدم همسرم از چشمم افتاده 😔 این مدت اینقدر به سری کارهاشون بخشیدم از چشمم افتاده ... از وقتی عقد کردیم انگار رابطه به یه سمتی رفت که بشم مادرش ریز تا درشت رو یادش بدم 

رسیدیم به جایی که دیگه مثل همسر نمیبینمش دیگه وقتی محبت می‌کنه انگار داداشم داره محبت می‌کنه حسی ندارم 

حتی مسایل مالی رو من باید راهکار بدم معاشرت با خانواده رو من باید توضیح بدم 

حسرت مونده به دلم یبار ببینه حالم خوب نیست بیاد درست و حسابی با آدم حرف بزنه 

حرف زدن بلد نیست اصلا 

خلاصه بهتون بگم از نظر اخلاقی عین پسر نوجوانی میمونه که اگر با هاتون قهر کنه یا از محبت گردنتون ناامید بشه یا افسرده میشه یا سیگاری میشه یا راحت از سمت بعضی خانمهایی که کرم میریزن برای ارتباط گول میخوره 

هیچی هم نمی‌فهمه که آدم متاهل چطوری باید رفتار کنه 

دیگه ذوقی برای عروسی و خونه خودمون و زندگی کردن باهاش ندارم ؛ ته دلم انگار منتظرم یه اتفاقی بیفته یه آدم جدید بیاد نمیدونم چرا این حس مزخرف دارم 😔

فقط حیف اولین بار هایی که صرف این آدم کردم اولین دست زدنم به یه پسر اولین نگاهای با احساسم به یه پسر 

اولین بوسه اولین بغل.... هعی😔💔

دوساله عقدیم نگید مگه کور بودی چرا دیدم مشکل هست ولی گفتم بذار درستش کنم گفتم زندگی لقمه آماده نیست بذار میسازمیش ... نشد 

الان فکر اینکه اگر بعدها بخوام ازدواج کنم این دوسال عقد رو مثل نقطه سیاه تو زندگیم ببینن حالمو خیلی بد میگته

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

منم تو عقد طلاق گرفتم سه ماه میشه

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم تو عقد طلاق گرفتم سه ماه میشه

چه مدت عقد بودی گلم؟

من مدت عقدم زیاد بوده خدا می‌دونه بعد ها چه فکر های دربارم میشه 😔 

ولی کسی بهم بکه مطلقه خیلیی دلم میشکنه

انگار بهم گفتن قاتل

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  
دوست عزیز حتما برید مشاورههیچ کی بعد از ازدواج تغییر نمی کنه

رفتیم گفت مهارت زندگی تدازه باید درستش کنید ولی چرت می‌گفت من همه کاری کردم ...‌مشاور ها فقط به فکر جیب خودشونن

چه مدت عقد بودی گلم؟من مدت عقدم زیاد بوده خدا می‌دونه بعد ها چه فکر های دربارم میشه 😔

منم همین اندازه تازه نزدیک عروسیم بود چهار ماه مونده بود فقط 

ولی خداروشکر میکنم جدا شدم با وجود همه چیز

من ۹ساله گرفتارشم حالاتوباز خوبه هرچی بگی گوش میکنه من ک گوش نمیکنه‌تاازیه غریبه بشنوه گوش کنه

اره خیلی به حرفمه ... ولی خب نهایت یه مدت گوش میده بعدش همونه 

می‌دونی همسر من یه اخلاق های داره که خیلی از خانمها آرزشو دارن براشون رویا هست 

ولی از نداشتن حامی و تکیه گاه داغونم 

حس یه خانم بیوه رو دارم