2777
2789
عنوان

خانم مطلقه داریم الان 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 73 پست
عجب نامردی بوده

واقعا

من از ۱۶ سالگی نامزدش بودم الان ۲۱ سالمه

خیلی سخت بود 

عمرم تباه شد

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  
مگه حرف مردم چقدر مهمهدهن مردم بسته نمیشهمنم تو عقد قصد جدایی داشتم ولی مادرم نذاشت بعد از اون بارها ...

همسر منم قدرتمند نیست 

از نظر مالی هرروز داریم پس رفت میکنیم بعد اینهمه سال عقد نتونسته پول عروسی رو حتی حور کنه چه برسه خونه 

از نظر احساسی هم که هم وقتی اون مرد آلش بده باید حواسم بهش باشه هم وقتی خودم حالم بده چون با حال بد من شبیه یه آدم افسرده میشه ... همین باعث میشه وقتی قهر میکنم ناز نکشه جلو نیاد حتی دلداری نده بهم وقتی اشتباه میکنه

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

رفتیم تست شخصیت گرفت گفت صفر و صدی هست نمیتونه میانه نگه داره از طرفی هم گفت مهرت زندگی نداره اصلا و ...

دقیقا همسر منم صفر و صدی

مثلا میریم خرید یهو با مغازه دار که خیلی هم محترمانه برخورد کرده دعواش درمیاد

بعد جای دیگه میریم طرف خیلی شارلاتانه خیلی مهربون باهاش کنار میاد سرش کلاه میذارن

به قول شما سواد رابطه نداره

درحالی که همسر من ارشد داره و شغل و پست مهمی هم داره

همسر منم قدرتمند نیست از نظر مالی هرروز داریم پس رفت میکنیم بعد اینهمه سال عقد نتونسته پول عروسی رو ...

همو دوست ندارین؟ 

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  
رفتیم تست شخصیت گرفت گفت صفر و صدی هست نمیتونه میانه نگه داره از طرفی هم گفت مهرت زندگی نداره اصلا و ...

ببین با یکی دو جلسه حل نمیشه ک 

مشاور باید نشون بده ک ی رابطه توش تعهد محبت احترام و ... هست و مهارتهارو بهش یاد بده

شاید اینارو از دهن شما بشنوه اول توجه کنه اما بازم زیاد براش مهم نباشه اما ی مشاور در نبود شما اینو بگه تاثیرش بیشتر خواهد بود 

بنظرم جلساتو با ی مشاور خوب ادامه بدین 

همو دوست ندارین؟

قبلا دوسش داشتم دلم پر میکشید براش 

الان حتی حوصله شو ندارم دیگه باهاش حرف میزنم انگار نه انگار حسی ندارم 

دیگه روش حساسیت آنچنانی هم ندارم چون جدیدا ارتباطش به واسطه شعلش با خانمها خیلی نزدیک و زیاد شده نه میپرسم چیکار می‌کنی نه حواسم بهشه نه برام مهمه اگه خیانت کنه 

خیلی وقتم هست که نه از خوشی هام میگم براش نه از هدفام نه از ناراحتی هام 😔

هیی چقدرر دلم گرفت یاد کاراش افتادم 😔💔

ببین با یکی دو جلسه حل نمیشه ک مشاور باید نشون بده ک ی رابطه توش تعهد محبت احترام و ... هست و مهارت ...

دوتا مشاور عوض کردیم نظر هردو این بود 

مشاور اولی رو حدودی۱۵ جلسه رفتیم فکر کنم کارساز نبود .

قبلا دوسش داشتم دلم پر میکشید براش الان حتی حوصله شو ندارم دیگه باهاش حرف میزنم انگار نه انگار حسی ن ...

عزیزممم

خیلی سخته اینجوری وقتی ک تازه شروعشه این همه سردی بینتونه🥺

ولی اگه میخوای جدا شی خوب فکراتو بکن پشیمونی سود نداره 

ببین تو ایتا یه آقایی هست مشاوره های خوبی میدهخیلی ازش تعریف می کنناز من که گذشت ولی شما حتما برنامه ...

جریان زندگی من خیلی مفصله با مشاوره آنلاین حل نمیشه