2777
2789
عنوان

از مامان دوست پسرم متنفرم و رفتار زشت دوس پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 4597 بازدید | 110 پست
تمومش کن این رابطه ارو. لطفا نگو دوسش دارم وابسته ام و... زندگی یه روز دوروز نیست همشم عشق و عاشقی ن ...

دوسپسرم ی مدت خیلی خوب بود مدت دوسال همه چیزش من بودم یهو ورق برگشت حتی توی ی خونه با پدر مادرش زندگی نمیکرد در این حد 

شوهرت اوا با مادرش ازدواج کرده بعضی مادرا هم شوهرشونو میخوان هم پسرشونو خودخواه و حریصن

این حرف اولتون گناهه هااا ینی چی بامادرش ازدواج. کرده🤦🏻‍♀️بعضی پسرها متاسفانه ناف عاطفیشون به خانواده اشون وصله و این بخاطر تربیت غلط همین. مستقل نیستن

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دوسپسرم ی مدت خیلی خوب بود مدت دوسال همه چیزش من بودم یهو ورق برگشت حتی توی ی خونه با پدر مادرش زندگ ...

خب الان که تغییر کرده و دیگه مرد زندگی و اینده نیست

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
این حرف اولتون گناهه هااا ینی چی بامادرش ازدواج. کرده🤦🏻‍♀️بعضی پسرها متاسفانه ناف عاطفیشون به خانو ...

در روانشناسی میگن پسر شوهر دوم مادر هست اصطلاح مترادف ناف روانی مریض گونه پسرو مادرش

پدر پسره کجاست ،مادرش عشقو حالشو با شوهر خودش کرده حالا چرا چسبیده به پسرش برای عشق و حال؟ حریصن این ...

پدرش از مادرش بیست سال بزرگ تره و بشدت خسیس اما پسرش برعکس برای من خوردنی و هله هوله میگرفت ب پسرش میگفت من حاملع بودم پدرت س ماه برای من بستنی نگرفت یا من با پسرش بیرون میرفتم میگفت بابات منو در ماه ی بارم بیرون نمیبره این دختررو چرا داری گنده میکنی کلن عقده ایع 

پدرش از مادرش بیست سال بزرگ تره و بشدت خسیس اما پسرش برعکس برای من خوردنی و هله هوله میگرفت ب پسرش م ...

دروغ میگه پسرشو گول بزنه برای تو کاری نکنه برو از پدر پسره بپرس ببین راست میگه یا نه وگرنه زنی که انقدر بی ادب به پدر مادرت بی احترامی میکنه حرفاش راست نیست 

من دوسپسرم عاشق همیم حتی اسمامون رو بدن هم تتوعه ولی نمیدونم چرا همه چی داره برعکس میشه من کجای راهو ...

تتو ریمو میشه اونام خیلی پسرشون بخان ب خواسته پسرشون تن میدن.مگه چ خواسته خاصی گفته پدرت.اینا خودشون کرم دادن

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  

اکس منم اسممو تتو داشت برامم می‌میرد با یه خداحافظی خوشحالش کردم آدمی که اینجوری ارزش نداره پابند یه تتو و دوست دارم و.. نباش میدونم خیلی سخته ولی سختیش 2 ماهه نه تا آخر عمر 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂