2777
2789
عنوان

خانم مطلقه داریم الان 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 73 پست

چرا همیشه مردا باید همسراشونو بسازن؟ یبارم خانم همسرشو بسازه، تازه این یه خوبی‌هم داره و اونم این که اونجوری که میخوای میسازیش

بنظرتون کسی که از شهید گمنام دفاع و یا از کشتار زن و بچه تو غزه اظهار ناراحتی میکنه باید تعلیق شه؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

رفتیم گفت مهارت زندگی تدازه باید درستش کنید ولی چرت می‌گفت من همه کاری کردم ...‌مشاور ها فقط به فکر ...

عزیزم درست کردنی در کار نیست

من 25 ساله دارم زندگی می کنم

ودر این مدت هیچ تغییری از همسرم ندیدم

حتی بعضی از اخلاقش که دوست نداشتم بدتر هم شده

چرا همیشه مردا باید همسراشونو بسازن؟ یبارم خانم همسرشو بسازه، تازه این یه خوبی‌هم داره و اونم این که ...

من همه سعیم رو کردم پیش خودم شرمنده نیستم آنچه در توانم بود گذاشتم ساخته نشد

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

به چه دلیل؟

بهونه های الکی 

بعد فهمیدم با کسی بوده بعد ازجدایی رفت خواستگاری ولی بهش ندادن

هنوز  قانونی جدا نشده بودیم

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  
چه مدت عقدی؟هیچ کوان مثبتی ندارع که اونو ببینی یکم دیدتو عوض کن با عینک خوش،بینی ببین

چرا عزیزم یه سری اخلاق ها داره که همه ارزوشونه ولی با این حسی که دیگه نمیخوامش چیکار کنم 😔

از نظر اعتقادی بعد ها فهمیدم الکی می‌گفت اصلا شبیه من نبود 

از نظر فکری که خیلی فرق داریم 

خط قرمز ها 

فهم و شعور 

سواد رابطه 

درک و همدلی 

حرمت و آداب معاشرت 

تفاوتمون تو این چیزایی که گفتم مثل آسمون و زمینه💔

دلیلش چی بود گاه دوست داری بگو

بهونه های الکی ابجی بهونه خیلیییییی چرت

آخرش فهمیدم با کسی بوده

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  
چه مدت عقد بودی گلم؟من مدت عقدم زیاد بوده خدا می‌دونه بعد ها چه فکر های دربارم میشه 😔

مگه حرف مردم چقدر مهمه

دهن مردم بسته نمیشه

منم تو عقد قصد جدایی داشتم ولی مادرم نذاشت 

بعد از اون بارها تو زندگی حسرت خوردم که چرا برای جدایی اصرار نکردم

نه اینکه شوهرم بد باشه نه اتفاقا مرد خوبیه

ولی بعضی از اخلاقامون اصلا بهم نمیخوره

یکیش اینکه نمی‌تونه تصمیم بگیره

حتما ببرش مشاوره قبلش خودت برو با مشاور در میون بذار بعدشم خودت و همسرت برین و جلسات و ادامه بدین

رفتیم تست شخصیت گرفت گفت صفر و صدی هست نمیتونه میانه نگه داره 

از طرفی هم گفت مهرت زندگی نداره اصلا و باید یاد بگیره پس کی یاد میگیره ؟ من پیر شدم تو این دوسال و اندی 

خیلی راه ها رفتم 😔