2777
2789
عنوان

خانم مطلقه داریم الان 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 73 پست
نمیدونم ... اوایل فکر میکردم داره الان نه چند وقت پیش حرف طلاق زدم چندروز تو سکوت بود و هیچی نمی‌گفت ...

دوست داره عزیزم

کسی ک دوست نداشته یاشه خودش هی بحث طلاقو پیش میکشه

بزار برات تلاش کنه از وضع رابطتون بهش بگو 

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نامزد سابقت الان ازدواج کرده؟

نه هنوز خبری نیست ازشون 

بره ازدواج کنه شرش کنده شه

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  
دوست داره عزیزمکسی ک دوست نداشته یاشه خودش هی بحث طلاقو پیش میکشهبزار برات تلاش کنه از وضع رابطتون ب ...

اینقدر گفتم اینقدر گفتم اگر بدونی چقدر گفتم حالا بهم میخوره😔

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

اینقدر گفتم اینقدر گفتم اگر بدونی چقدر گفتم حالا بهم میخوره😔

نمیدونم چی بگم دلم میخواد کمکت کنم دلم میخواد از دردت کم کنم ولی نمیدونم کاش حداقل کنارم بودی بغلت میکردم

آخه میدونم چقدررر سخته💔😔

حرف مردم برای خودم مهم نیست راستشو بگم با خانواده ای که دارم نمیشه خیلی مجرد موند بعد ها که ازدواج ک ...

چ تحقیری اخه دختر مگه دوتا ادم نمیتونن تفاهم نداشته باشن

میگی تو دوران نامزدی تفاهم نداشتیم جدا شدیم تازه تو زیر ی سقف هم نرفتی انقد نگرانی 

ب هیچیش فک نکن انقدم راحت جدانشو با خودت بشین فک کن اگه ارزششو داره برا زندگیت تلاش کن اگه ن دیگه اخرین راهت طلاق باشه

نمیدونم چی بگم دلم میخواد کمکت کنم دلم میخواد از دردت کم کنم ولی نمیدونم کاش حداقل کنارم بودی بغلت م ...

با هیچکس حرف نمی‌زنم😔با هوش مصنوعی درد ودل میکنم ولی شوهرم نه 

با خانواده هم نمیشه حرف زد اصلا 

دوستی هم ندارم 

شبا همیشه اشک میریزم بعد می‌خوابم نمیدونم باید چیکار کنم اصلا

چ تحقیری اخه دختر مگه دوتا ادم نمیتونن تفاهم نداشته باشنمیگی تو دوران نامزدی تفاهم نداشتیم جدا شدیم ...

از کجا بفهمم همه تلاشمو کردم بنظرت ؟

آخه از نظر خودم هرکاری میدونستم کردم 

با هیچکس حرف نمی‌زنم😔با هوش مصنوعی درد ودل میکنم ولی شوهرم نه با خانواده هم نمیشه حرف زد اصلا دوستی ...

اگه انقدر اذیتی بدون ک اصلا ارزششو نداره من الان خیلییی راحتم آزادم خیلیی شاد تر از قبلم 

اگه از انتخابت مطمئنی این راه رو برو

ولی طلاقو بذار آخرین گزینه   

حرف مردم برای خودم مهم نیست راستشو بگم با خانواده ای که دارم نمیشه خیلی مجرد موند بعد ها که ازدواج ک ...

از من میشنوی جدا شو منم این راه رو رفتم ۲۴ ساله تقریبا مثل شمام شوهر منم شغل خوبی داره تحصیلات داره ولی مهارت زندگی نداره بعد از این همه سال اینقدر سرش رو کلاه گذاشتن که نتونسته یه خونه بخره با این که درآمدش عالیه تا یه زن میبینه سریع خامش میشه باهاش دوست میشه به اصطلاح دوست اجتماعی چرا چون آقایون زود سرش رو کلاه میذارن فکر میکنه خانوما مهربون تر هستن و دوسش دارن بی چارم کرده درسته دست بزن نداره معتاد نیست مهربونه مم رو محدو نمی کنه ولی لین که من دارم هم زنی نیست سواد زندگی مشترک نداره  خیلی زود با همه دوست میشه به همه اعتماد می کنه بعد سه یا چهار ماه هم دوستی اش رو به هم می زنه ولی توی همون سه چهار ماه هم اکن دوست جدید رو به من و بچم ترجیح میده . من توی عقد می خواستم جدا شم مادرم نذاشت تفکر قدیمی داشت گفت آبرومون میره . این متن بلند رو تایپ کردم فقط به خاطر این که شما اشتباه من رو نکنی خودت رو نجات بده

از من میشنوی جدا شو منم این راه رو رفتم ۲۴ ساله تقریبا مثل شمام شوهر منم شغل خوبی داره تحصیلات داره ...

هی خدا موندم چیکار کنم آخه از کجا بدونم راه درست چیه 

همسر منم اخلاق خوب زیاد داره ولی چندتا عیبش خیلی بزرگ هستن برام

از کجا بفهمم همه تلاشمو کردم بنظرت ؟آخه از نظر خودم هرکاری میدونستم کردم

مثلا اگه دیدی با تلاشی ک کردی ی درصد بهتر شده یکم تاثیر داشته خب بنظرم ارزششو داره ک بازم تلاش کنی و حتما از خود طرفم بخواه ببین اصن مایله ب تغییر یا ن بنشر خودش ادم پرفکتیهو مشکلی نداره ک اگه دومی باشه جدا شی بهتره 

اما اگه اولیم باشه و بخواد تغییر کنه اما میبینی فقط حرفه و با اینهمه تلاش ک شامل صحبت کردن باهاش یجاهایی کوتاه اومدن و ... بازم انگار ن انگار خب متوجه میشی تا اخر عمرت باید ب ی ادم غیرقابل تغییر  زندگی کنی و همین الان جدا شی بهتره 

مثلا اگه دیدی با تلاشی ک کردی ی درصد بهتر شده یکم تاثیر داشته خب بنظرم ارزششو داره ک بازم تلاش کنی و ...

زدی تو خال... تو حرف مدام میگه می‌خوام درستش کنم تو برام مهمی تنها دلخوشیم تویی می‌خوام همه چیزو درست کنم ولی فقط وعده وعید 

گوش میده ولی مدت کوتاه دوروز سه روز خیلی بشه یه هفته

اره خیلی به حرفمه ... ولی خب نهایت یه مدت گوش میده بعدش همونه می‌دونی همسر من یه اخلاق های داره که خ ...

دقیقامیفهمم چی میگی هیچ وقت این جمله ک میگن( همسرت پشتوانته حامیته برات تکیه گاهه )رودرک نکردم چون این نقش وبیشترخودم بازی میکنم تااون