2777
2789
استارتر قربونت برم ببخشید با اجازت اینو میگم چون نمیتونم تاپیک بزنم نیاز به کمک دارمبچه ها من میترسم ...

شوهرت بوده یا دوس پسرت

حیوان دوست❤️❤️❤️یک عدد دانش آموز😐

اول اینک دیگ خط رو ننداز گوشیبعدشم تامطمئن نشدی عکس وفیلمت حذف شده یانه باکسی نرو تو رابطه یاازدواج ...

نه دیگه نمیندازم

آخه هیچوقت حذفشون نمیکنه رو فلش هم انداخته حالا یه پسره بهم درخواست دوستی داده وضع مالیس و شخصیتش خیلی خوبه ماشینش جکه . بعد قرار بود فردا بعد امتحان بدم ببینمش حالا دیدم پسره روانی دوباره پیگیرم شده میترسم میگم نکنه فردا در مدرسه وایسه منو تعقیب کنه منو با پسره ببینه شر به پا کنه آبرومو ببره .

مدرسم روبروی خونمونه اینجوری نیست اسنپ بگیرم.

ولی به قول تو میترسم دست و پام میلرزه من چجوری وارد رابطه بشم چجوری ازدواج کنم تا آخر عمر باید ترس داشته باشم ...

با همه دوستامم درارتباطه میترسم واسه اونا بفرسته عکس و فیلمامو😭آخه جلوی پسر عممو گرفته بود نشون داده بود بهش .

آخه این چقدر دیونه اس که بابام هم تهدیدش کرد کتکش زد بازم آدم نشده بازم نمیترسه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اسی به نظرم آنقدر به خودت تلقین نکن در مورد سن ازدواج و خواسته نام خواسته بودن و ... درسته مهمه و به آدم یه آرامش میده ولی هیچکدوم باعث نمیشه یه مادر خسته نشه 

قطعا برای همه مادرها سخته بچه داری خستگیش دیگه فرق ندارها خودت خواستی یا خدا به هر حال فقط یکم استراحت کن حتی به اندازه دو ساعت خوابیدن

این نظر منه  و به نظر من به موقع ازدواج کردی(جدیدا نظرم رو ازدواج زود و حوصله توضیح ندارم) اینم در نظر داشته باش وقتی بچه هات بزرگ میشن هنوز جوونی و وقت برا خوشی داری

استارتر قربونت برم ببخشید با اجازت اینو میگم چون نمیتونم تاپیک بزنم نیاز به کمک دارمبچه ها من میترسم ...

قشنگ جان خب یکم اطلاعات بده و جواب بده همینطوری خب چی بگیم ما که هیچی از تو نفهمیدیم 

عزیزم فقط هرچی شد از تهدیداش نترس چون هر سری ای ک ب حرفش گوش کنی ازت چیز جدیدی میخواد فقط نترس و ویس ...

ویس هارو اصلا سین نزدم خطو دراوردم اونم پاک کرده بود .

نمیتونم نترسم میگم آدمه دیونه اس هر تهدیدی بکنه عملیش می‌کنه نمیتونم شکایت کنم من سنم کمه چجوری تنها برم شکایت کنم؟؟ نمیتونم به خانوادم بگم ازم عکس و فیلم داره نابود میشن تحت هیچ شرایطی نمیتونم شکایت کنم . 

الان هیچ دسترسی بهم ندارع فقط مگه اینکه بیاد در مدرسه

منم که نمیتونم نرم امتحان بدم 

چیکار کنم ؟؟ 

نه دیگه نمیندازمآخه هیچوقت حذفشون نمیکنه رو فلش هم انداخته حالا یه پسره بهم درخواست دوستی داده وضع م ...

عزیز میکی اکه به پلیس فتا بگم آبروم میره خب همین الانم آبروی رفته که پسرعمه نشون داده دیگه بهتره واسع این که آبروم بیشتر نره به پلیس فتا بگی

قشنگ جان خب یکم اطلاعات بده و جواب بده همینطوری خب چی بگیم ما که هیچی از تو نفهمیدیم

۳ سال باهم بودیم

دیوانه وار عاشقم بود خیانت هاشو فهمیدم تو گوشیش فیلمشو با همجنس خودش دیدم جدا شدم ازش .

آبرومو تو تمام شهر برد جلوی فامیلامو گرفت همه چیو بهشون گفت . تهدیدم میکرد کتکم میزد . فیلم و عکس ازم داره

منم قضیه رو به پدر مادرم گفتم بابام رفت جایی که سربازه همونجا جلو همه کتکش زده بود و تهدیدش کرده بود که سمت دخترم نیا و فلان . گفته بود نمیام .

منم ۲ ماه خطمو دراوردم و گوشیم بدون خط دستم بود امشب کرم گرفتم خطو بدون اینکه خانوادم خبر داشته باشن انداختم به گوشیم

دیدم از ۱۰۰ تا خط مختلف بهم زنگ زد و چندتام ویس داد منم ترسیدم نه جواب زنگ دادم نه ویسو باز کردم سریع خطمو دراوردم. ولی می‌دونم بیخیال نمیشه دوباره میاد در مدرسه تهدید می‌کنه.

چیکار کنم من میترسم😭😭😭

عزیز میکی اکه به پلیس فتا بگم آبروم میره خب همین الانم آبروی رفته که پسرعمه نشون داده دیگه بهتره واس ...

نمیتونم خانوادم تو شرایطی نیستن که پاشون به دادگاه پاسگاه باز بشه

میگم از شکایت هم نمیترسه تا بفهمه شکایت کردم سریع پخششون می‌کنه 😭😭باید یه راهی دیگه به جز شکایت حل بشه

ولی وقتی بابام تهدیدش کرد بازهم نترسیده و اومده سمتم من چیکار کنم؟؟

۳ سال باهم بودیمدیوانه وار عاشقم بود خیانت هاشو فهمیدم تو گوشیش فیلمشو با همجنس خودش دیدم جدا شدم از ...

عزیز چی بگم تنها راهش پلیس فتاس پدرشو در میارن حبس میخوره سری اون ویس و اینارو یجا سئو کن نترس دیگه تنها راهت همینه

پلیس فتا رو خبر کن.اونا کاریش میکنن هرچی فیلمو عکس داری حذف کنه.فقط بهش نگو که مبادا عکسو فیلما چن ج ...

نمیشه نمیتونم برم پلیس فتا 

سنم کمه نمیتونم بدون خانوادم برم

به خانوادم هم نمیتونم بگم

عکس هارو هم تو فلش داره به هیچ عنوان پاک نمیکنه حتی پلیس فتا بیاد فوقش از گوشیش پاک می‌کنه

اون هزارجا کپی کرده 

نمیتونم خانوادم تو شرایطی نیستن که پاشون به دادگاه پاسگاه باز بشهمیگم از شکایت هم نمیترسه تا بفهمه ش ...

مملکت بی صاحاب که نیس خب حبس میخوره