2777
2789
واینک چن سالته؟؟حتما برو شکایت کن چون میگیرنش و مجبورش میکنن ک هرچی دستشه پاک کنهاگ اینکار نکنی فررا ...

۲۰ سالشه

منم ۱۷

سربازه

😭خب نمیتونم چجوری شکایت کنم خدایااا 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باهات موافقم مقصر خانوادت هستن زود شوهرت دادن ،من سال ۶۰ به دنیا اومدم بابام زیر ۲۰ سال خواستگار راه نمی داد ،۲۱ سالگی ازدواج کردم ۲۲ سالگی حامله شدم واقعا پشیمونم ،۴۴ سالمه دیگه بچه دوم رو نیاوردم 

عزیز دلم الان که کار از کار گذشتههمه ی زندگی ها و همه ی آدم ها چه مرد چه زنیه خصوصیت منفی و یه خصوصی ...

من چی بگم شوهر الدنگم کمپوت خصوصیات منفیه یه نکته مثبت نداره پیرم کرد خجالت میکشم جایی باهاش برم از بس جلو همه منو خورد کرده همه جوره آشغال به تمام معناست الدنگ هول هرزه

خدایا شکرت
مملکت بی صاحاب که نیس خب حبس میخوره

بابا اتفاقا یه بار هم پلیس خبر دار کردیم منو مامانم و بابام رفتیم توی کوچشون به پلیس گفتیم این خونشونه برو بگو مزاحمت ایجاد نکنه پلیس هم هیچ کاری نکرد گذاشت رفت گفت این کارا طول می‌کشه باید بری دفتر قضایی و فلان😭

پلیس هم هیچ کاری برام نمیکنه آخه

چه حسی طرف قتل هم می‌کنه آزادش میکنن

فردا این میگه با میل خودش عکس و فیلم داده بهم

تازه پاک هم بکنن این هزارتا دیگه کپی داره

برو پلیس فتا شکایت کن ، اونا راهنماییت میکنن و کمکت میکنن از دستش خلاص بشی

نمیتونم شکایت کنم بحث آبرو وسطه 

من برم شکایت کنم اونم می‌ره در خونه تمام فامیلام عکس و فیلمارو نشونشون میده

بعد من بمونم و بی آبرویی و بدبختی؟،😭همین الانشم آبروم رفته پلیس هیچ کاری برام نمیکنه 

اون هزارجا عکس و فیلمارو کپی کرده

عزیزم میشه بکی چن سالته؟ میگی 3 سال باهاش بودم از 14 سالگی هم حتی باهاش باشی الان 17 سالت میشه خمجژن ...

۱۷ سالمه 

آره از ۱۴ سالگی باهاش بودم

از هیچی نمی ترسه کلا سلامت عقل ندارع دیوونس

چقدر زود آخه جرا از 14 سالگی میرید دنبال دوست پسر عزیزم حلالم کن ببخشید خدا منو ببخشه ولی وقتی از 14 سالگی میرین دنبال این چیزا تازه نود هم میدین آخر عاقبتی جز این نداره متاسفانه حقیقت تلخه:)

حیوان دوست❤️❤️❤️یک عدد دانش آموز😐

نمیتونم شکایت کنم بحث آبرو وسطه من برم شکایت کنم اونم می‌ره در خونه تمام فامیلام عکس و فیلمارو نشونش ...

به نظدم اون بالاخره کارش رو میکنه ، چون به پسر عمت عکسها رو نشون داده ، بهتره بری پلیس تا این کابوس تموم بشه ، تا کی میخوای بترسی و تهدید بشی .. 

عکسات در چه حد بودن ؟ چون الان که دیگه خیلی ها عکس با لباس باز روی پروفایلشون میزارن و عادی شده

به نظدم اون بالاخره کارش رو میکنه ، چون به پسر عمت عکسها رو نشون داده ، بهتره بری پلیس تا این کابوس ...

😭😭بخدا پلیس هم هیچی نمیکنه فوقش دو روز کتکش بزنن ولی اون عکس و فیلمارو صدجا دیگه داره

با شکایت هم بدتر میوفته سرلج

عکس و فیلمام کاملا نود بودن تازه قیافمم معلومه

کاش با لباس باز بودن

من چی بگم شوهر الدنگم کمپوت خصوصیات منفیه یه نکته مثبت نداره پیرم کرد خجالت میکشم جایی باهاش برم از ...

واقعا نمیدونم چی بگم

کاش از یه مشاوره کمک بگیرین 

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40