2777
2789
عنوان

برا ازدواج با دوست پسرم دو دلم

454 بازدید | 31 پست

پسر خیلی خوبیه خیلی دوسم داره خیلی،خیلی با احساسه ،به رابطه توجه میکنه ،خیلی کاریه ولی دستش خالیه ،وضع مالی متوسط،سنگ کار ساختمانه، خانواده هم اصلا پشتش نیستن،با باباش خوب نیستن

من حس میکنم برا فرار از اون خونه ازدواج میکنه ،البته ک واقعا منو دوست داره

۲۶ سالشه من ۱۹

نمیدونم چرا دو دل شدم واقعا عید قراره عقد کنیم

بنظرتون این پسر برا ازدواج اوکیه؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه بگی دختر برای فرار ازخونه ازدواج میکنه باز حرفی 

همینکه بدون پشتوانه داره زن میگیره یعنی سرش به تنش می ارزه 

بنظرم قبل اینکه قول و قرار میزاشتین باید فکر میکردی الان ک یجوریه بنده خدا دلش میشکنه بخاطر موقعیتش بگی نمیخام تو قبل دوستی میدونستی شرایطش رو آخه 

خانوادش؟باباش بداخلاق و بدجنس مامانش ولی خوبه باهاشنمیدونم والا

رفتار پدرش با مادرش خیلی مهمه رو پسر تاثیر مستقیم میذاره 

از من اینو بشنو رفتار پدر و مادر پسره باهم خیلیییییی زیاد مهمه

بنظرم یه مشاوره برین🌹

اگه بگی دختر برای فرار ازخونه ازدواج میکنه باز حرفی همینکه بدون پشتوانه داره زن میگیره یعنی سرش به ت ...

دقیقااا

واقعا پسر با عرضه ایه و میدونم میتونه اوضاع رو مدیریت کنه و واقعا دوسم داره .من نمیدونم چرا گاهی این حسارو میکنم...عذاب وجدان میگیرم

منم دوسش دارم نمیخام دلش بشکنه،واقعا تنها امیدش میتونم بگم منم 

من شاید باید یکمی قوی تر شم

رفتار پدرش با مادرش خیلی مهمه رو پسر تاثیر مستقیم میذاره از من اینو بشنو رفتار پدر و مادر پسره باهم ...

اره درسته قراره مشاوره بریم

این ولی اصلا ب باباش نرفته ها واقعا آدم فهمیده و خوبیه

رفتار پدرش با مادرش خیلی مهمه رو پسر تاثیر مستقیم میذاره از من اینو بشنو رفتار پدر و مادر پسره باهم ...

ولی همیشه اینطوری نیست 

رفتار پدر و مادرم اصلا باهم خوب نبوده ولی برادرام عین آدمایی ک تو خانواده خیلی با سطح شعور بالا بزرگ‌شدن با خانمهاشون رفتار میکنن

دقیقاااواقعا پسر با عرضه ایه و میدونم میتونه اوضاع رو مدیریت کنه و واقعا دوسم داره .من نمیدونم چرا گ ...

اگه شرایط اولیه ازدواج رو‌ داره و اخلاقش تو این مدت نشون داده ک میتونه از پس زندگی بربیاد به خدا توکل کن وبه بقیش فکر نکن 

نمیگم عجله ای تصمیم بگیر ولی خب خودت بهتر میشناسیش 

ایشاا... عزیزم 🥰۶سال دوست بودیم، حدود ۶سالم هست ازدواج کردیم .من عشق رو انتخاب کردم و راضی هستم .

میدونی من آدمایی ک زندگی زناشویی موفقی داشته باشن زیاد دورم ندیدم، میشه از خوبی های ازدواج بگین ،منم دوستش دارم ولی شاید قدرش رو نتونم بدونم