2777
2789

ولی از نظر ظاهری تو ازش خیلی سرتری اشتباهه؟

اخلاقشم خوب باشه ولی ظاهرش از تو پایین تر باشه 

از اون پسرای قد بلند، خوش هیکل، خوشتیپ و خوشگل و رویایی مثل رمانا نباشه 🥲😂

بنظرتون ازدواج باهاش اشتباهه؟

آخه میگن تو ازدواج رو معیارهاتون پافشاری کنید 

اصلا اصلا اصلا رو پزشک بودنش زوم نکن فقط خودشو بشناس پزشک بودنش هییییییچ نفعی نداره به حالت

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه چهرشو نپسندی هیچ وقت عادی نمیشه

ولی اگه میپسندیش خیلیم چهره مهم نی

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم

اتفاقا پسر باید قیافش از زنش زشتتر باشه چه معنی میده مرد خوشکلتر باشه

مهم شخصیت رفتارشه بخدا

پس فردا اگه حامیت باشه باهات خوب باشه عاشق قیافش میشی فکر میکنی زیباتر از خودش وجود نداره

💍♥️

ببخشید ولی به نظرم صبر کن  به بلوغ فکری از ازدواج برسی بعد ازدواج کن ‌. ازدواج فقط قیافه مثله تو رمان‌ها نیست . سعی کن روی معیارهای دیگه تمرکز کنی .مثلا اخلاقیات.تعصبات.خانواده.سلامت روحی و جسمی.اینکه چقدر اهله کار و تلاشه.اینکه چقدر به زن ارزش و احترام میذاره .وووو......

ببخشید ولی به نظرم صبر کن به بلوغ فکری از ازدواج برسی بعد ازدواج کن ‌. ازدواج فقط قیافه مثله تو رما ...

اره عزیزم می‌دونم که اینا چقد مهمن

من حالا شرایط اولیه رو گفتم که عاقلانه س که آشنا شد با طرف یا نه