2777
2789
چیزی که من ازش میترسم ولی اطرافیان درک نمیکنن هی میگن بچه بیار چند سالته!؟

منم می ترسیدم .

برا همین ۸ سال جلوگیری کردم و بچه نیوردم. رفتم کار کردم و درس خوندم و تفریح .

ولی حالا پشیمونم . دلم میخواست الان بچه های زیادی داشتم 

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی بچم صلوات می فرستی؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برو پلیس فتا شکایت

اصلا نمیشه مگه به همین راحتیاس؟؟

خانوادم میفهمن فامیل هام میفهمن آبروم از این بدتر می‌ره

تا بفهمه رفتم پلیس سریع پخششون می‌کنه می‌شناسمش دیونه اس طرف

😭اصن شرایط شکایت ندارم باید یه جور دیگه حل شه ولی کسی که بابام هم رفت محل کارش تهدیدش کرد دعوا کرد باهاش بازم نمیترسه اومده سمتم این آدم نرماله اخع؟؟

من چیکار کنم نمیتونم به خانوادم هم بگم

امنیت ندارم چجوری برم امتحان بدم

استارتر قربونت برم ببخشید با اجازت اینو میگم چون نمیتونم تاپیک بزنم نیاز به کمک دارمبچه ها من میترسم ...

عزیزم فقط هرچی شد از تهدیداش نترس چون هر سری ای ک ب حرفش گوش کنی ازت چیز جدیدی میخواد فقط نترس و ویس هارو باز کن اگه دیدی تهدید کرده ک عکساتو پخش میکنم و اینا بدون اینکه بهش بگی برو شکایت کن چون همین تهدید هم جزم حساب میشه و هم جلوشو میگیرن و مجبورش میکنن عکس هارو از همه جا پاک کنه . ویس ها مدرک حساب میشه واست 

ن قصد دارم یه کاری راه بندازم چون پول در اوردن حالمو خوب میکنه ولی الان نمیتونم بچه هام کوچیکن

اخی عزیزم حق داری ولی میتونی بعضی روزا بچه هارو بزاری کتد کودک کلاس هارم میتونی آنلاین بری 

حیوان دوست❤️❤️❤️یک عدد دانش آموز😐

استارتر قربونت برم ببخشید با اجازت اینو میگم چون نمیتونم تاپیک بزنم نیاز به کمک دارمبچه ها من میترسم ...

اول اینک دیگ خط رو ننداز گوشی

بعدشم تامطمئن نشدی عکس وفیلمت حذف شده یانه باکسی نرو تو رابطه یاازدواج هم نکن

چون میاد دقیقا .....به رابطت

برامدرسه رفتن هم آژانس یااسنپ بگیر

حالت استتار برو 

یکم حجاب بگیر

فرق کن

برو پلیس فتا شکایت

اصلا نمیشه مگه به همین راحتیاس؟؟

خانوادم میفهمن فامیل هام میفهمن آبروم از این بدتر می‌ره

تا بفهمه رفتم پلیس سریع پخششون می‌کنه می‌شناسمش دیونه اس طرف

😭اصن شرایط شکایت ندارم باید یه جور دیگه حل شه ولی کسی که بابام هم رفت محل کارش تهدیدش کرد دعوا کرد باهاش بازم نمیترسه اومده سمتم این آدم نرماله اخع؟

اخی،مگ چیکارا میکنی تو روز گلم

اازخواب بیدارمیشن صبحونه میدم وسایل مدرسه اماده میکنم ناهار درس میکنم بچرو میبرم مدرسه با اون کوچیکه اون تایم ک بزرگه مدرسس نمیزاره ازکنارش جم بخورم گریه میکنه هنر کنم با کلی گریه هاش بتونم شام بپزم بعد اماده شیم برم دنبال بچه تومدرسه بعد ببارم غذا بچه هارو بدم خونرو تمیزکنم باباشون اومد شام چایی بدم جمع کنم بشورم بچه هارو بخابونم الانم باز کار دارم ولی انقد خستم جون ندارم بلند شم فردام بچه ها اذیت مبکنن

من خودم یه پیج تو اینستا میشناسم اکه داری ایدیش را بدم دوره رایگان سوسیس کالباس خونگی داره تو بچه هارو بخوابانی هم میتونی تو آشپز خانه به کارات برسی

حیوان دوست❤️❤️❤️یک عدد دانش آموز😐

پلیس فتا رو خبر کن.اونا کاریش میکنن هرچی فیلمو عکس داری حذف کنه.

فقط بهش نگو که مبادا عکسو فیلما چن جا کپی کنه

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...

واینک چن سالته؟؟

حتما برو شکایت کن 

چون میگیرنش و مجبورش میکنن ک هرچی دستشه پاک کنه

اگ اینکار نکنی فررا پسفردا ازدواج کردی 

شوهرت بفهمه یا میکشتت یا طلاق میده یا روزگارتو سیاه میکنه