2777
2789
عنوان

کسانی که از فستینگ نتیجه گرفتن بیان

1328 بازدید | 102 پست

تا حالا با فستینگ وزن کم کردین؟ چقدر و تو چه مدت؟

کلا تجربه تون رو بگید ببینم چقدر موثر هست🤔

من یه دوره کاهش وزن داشتم با کالری شماری و بعد از یکسال خداروشکر حفظش کردم بخاطر اینکه عادات غذاییم سالم موند 

ولی حالا میخوام ۵/۶تا دیگه کم کنم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۴۵ روزه رژیمم فستینگ همراه با کم خوری بعضی روزا که حوصله دارم کالری شماری میکنم ورزش شاید ۵-۶ روز ورزش کردم فقط . نزدیک ۷ کیلو کاهش وزن داشتم.

تنقلات .سس.نوشابه.چبپس و پفک و هر چیزی که توش قند و شکر داره حذف کردم.

دو بار فقط پرخوری کردم که حال روحی خوبی نداشتم.به جاش فردا کمتر از همیشه غذا خوردم و ورزش کردم.

♥️السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام ♥️

من خیلی راجبش تحقیق کردم از نظر علمی فوق العاده اس اما از تایم کم باید شروع کنی و در کنارش سبک زندگی ...

اره من پارسال شده بود سبک زندگیم یه مدت دوازده ساعته بودم یعنی۶/۷شام میخوردم تا۶/۷صبح و واقعا احساس سبکی داشتم 

ولی نمی‌دونم چرا زانو درد گرفتم 😔

فست باعث میشه تمام سلول های خراب و بیمار رو بدن دفع کنه وهر چقد تایم این فست بیشتر باشه بهتره 

اما اوایل ک شروع میکنید بهتره از ۱۲ساعت شروع کنید 

و به هیچ وجه نباید گرسنگی بکشید ک تایم فستتون بیشتر بشه 

سلام من میخام تازه شروع کنم میشه توضیح بدید دربارش

سلام عزیزم خلاصه بگم وقتی آخرین وعده غذاییت رو خوردی بین۱۲تا۱۶ساعت بعدش نباید هیچی جز آب یا چای بدون قند بخوری....مثلا اگر ۷شب شامتو خوردی دیگه تا ۱۰/۱۱صبح فردا هیچی نخوری....تو گوگل دقیق تر میتونی مطلب بخونی راجبش