2777
2789
نمیشه نمیتونم برم پلیس فتا سنم کمه نمیتونم بدون خانوادم برمبه خانوادم هم نمیتونم بگمعکس هارو هم تو ف ...

میخوای الکی یبار دیگه باهاش دوست شو تا فیلماتو حذف کنه بگو حذفشون کن تا دوباره برگردیم

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میخوای الکی یبار دیگه باهاش دوست شو تا فیلماتو حذف کنه بگو حذفشون کن تا دوباره برگردیم

این راهو هم امتحان کردم این واسم عجیبه به شدت عاشقم بود گریه میکردم دستو پامو بوس میکرد می‌گفت نرو بمون . منم گفتم باشه میمونم عکس و فیلمامو پاک کن الکی قسم جون باباشو خورد گوشیشم داد دستم خودم همه چیو پاک کردم فرداش دیدم همونارو واسم فرستاد گفت من تو فلش دارم تا آخر عمر هم پاک نمیکنم . 

التماس هم کردم گریه هم کردم به هیچ عنوان پاک نمیکنه.

الآنم نمی‌دونم قصدش چیه بعد از اون همه دردسر که خانوادم فهمیدن و تهدیدش کردن دوباره اومده سمتم چی‌ از جونم میخواد؟؟

حتی پلیس فتا نگهاون میاد به خانوادم میگه آخه مگه شکایت شوخیه من با ۱۷ سال سن از چی‌ سردرمیارم که برم ...

تنها راه همینه الان توقع داری پاشیم بیایم یه بلایی سر پسره بیاریم؟  تنها راهت همینه