2777
2789
عنوان

کسی از داداش ابراهیم هادی حاجت گرفته😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 39 پست
الهی دورت بگردم اگر تونستی یک بار فقط به نیت شفای پدرم زیارت عاشورا رو بخونیمنم برات کلی دعا میکنم ف ...

میشه بیام خصوصی😔💔

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂
کافیه باهاش رفیق بشیاگر تهران هستی بهشت زهرا قطعه ۲۶ مزار یادبود داداش ابراهیمم هست اونجاخودش رو کنا ...

نه تهران نیستم. تا حالا از این شهید نخواستم برام دعا کنه شناختی ندارم دلم میخواد بتونم ارتباط برقرار کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره اره چرا نشهفردا به داداش میگم❤️💖

قربونت بشم مهربون من. ان شالله هرچی میخای خدا هزار برابرشو بذع بهت. عاقبت بهیربشی

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت
قربونت بشم مهربون من. ان شالله هرچی میخای خدا هزار برابرشو بذع بهت. عاقبت بهیربشی

اسمت اگر خواستی بگو بگم بهش

فدای تو قشنگم 

فقط برای پدرم دعا کنید ممنونم یه دنیا

اسمت اگر خواستی بگو بگم بهشفدای تو قشنگم فقط برای پدرم دعا کنید ممنونم یه دنیا

یگانه

حتما عزیزدلم بزای سلامتی و خودت و هانواده و عزیزانت حمذ میخونم . خداحفظشون کنع

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت
یگانه جون حاجت روا بشی الهی

مرسی عزیزذلم همچنین

منم هانیه میشه دعا کنی برام ؟ روزای خیلی زیاد سختی رو دارم سپری میکنم همش تو فکرم خودکشی‌ه

هانیه قشنگم 

میخای اسم هاتون رو بنویسم با متن دلخواهتون بذارم پیش داداش ابراهیم؟

اگر مایلی درخاست بده بهم فداتبشم من