didhdheu مدیر عضویت: 1403/02/15 تعداد پست: 1200 عنوان کسی از داداش ابراهیم هادی حاجت گرفته😍😍😍😍 | مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 39 پست قراره واسطه بشه برای شفای پدرم مطمئنم ۲ روزه میرم پیشش با قلب اروم برمیگردمکلی عکس ازش گرفتم باهاشون زندگی میکنم قسم سختی دادم به داداش ابراهیم مطمئنم شنیدهشما حاجت گرفتید یا کسیو دیدید حاجت بگیره تعریف کنید😍 1403/10/11 | 01:49 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
محددثه عضویت: 1401/04/11 تعداد پست: 3220 الهی دورت بگردم اگر تونستی یک بار فقط به نیت شفای پدرم زیارت عاشورا رو بخونیمنم برات کلی دعا میکنم ف ... میشه بیام خصوصی😔💔 تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂
golsai عضویت: 1402/06/19 تعداد پست: 7296 کافیه باهاش رفیق بشیاگر تهران هستی بهشت زهرا قطعه ۲۶ مزار یادبود داداش ابراهیمم هست اونجاخودش رو کنا ... نه تهران نیستم. تا حالا از این شهید نخواستم برام دعا کنه شناختی ندارم دلم میخواد بتونم ارتباط برقرار کنم
نفس۱۴۰ عضویت: 1399/09/22 تعداد پست: 8985 اره اره چرا نشهفردا به داداش میگم❤️💖 قربونت بشم مهربون من. ان شالله هرچی میخای خدا هزار برابرشو بذع بهت. عاقبت بهیربشی برا ظهور سه صلوات بفرس. اللهم صل علی محمد و ال محمد اللهم عجل الویک الفرج اللهم الرزقنا توفیق الشهادت. التماس دعای فرج و شهادت
didhdheu مدیر استارتر عضویت: 1403/02/15 تعداد پست: 1200 پول یا صلوات نذرش کن همچنین نذر شهید حاج سفید سامانلو به روی چشمشماهم برای پدرم دعا کنیدالهی دلتون شاد باشه هیچوقت نکشید دردایی که من کشیدم 💖🙏🏻
didhdheu مدیر استارتر عضویت: 1403/02/15 تعداد پست: 1200 قربونت بشم مهربون من. ان شالله هرچی میخای خدا هزار برابرشو بذع بهت. عاقبت بهیربشی اسمت اگر خواستی بگو بگم بهشفدای تو قشنگم فقط برای پدرم دعا کنید ممنونم یه دنیا
نفس۱۴۰ عضویت: 1399/09/22 تعداد پست: 8985 اسمت اگر خواستی بگو بگم بهشفدای تو قشنگم فقط برای پدرم دعا کنید ممنونم یه دنیا یگانهحتما عزیزدلم بزای سلامتی و خودت و هانواده و عزیزانت حمذ میخونم . خداحفظشون کنع برا ظهور سه صلوات بفرس. اللهم صل علی محمد و ال محمد اللهم عجل الویک الفرج اللهم الرزقنا توفیق الشهادت. التماس دعای فرج و شهادت
didhdheu مدیر استارتر عضویت: 1403/02/15 تعداد پست: 1200 یگانهحتما عزیزدلم بزای سلامتی و خودت و هانواده و عزیزانت حمذ میخونم . خداحفظشون کنع یگانه جون حاجت روا بشی الهی
نفس۱۴۰ عضویت: 1399/09/22 تعداد پست: 8985 یگانه جون حاجت روا بشی الهی مرسی عزیزذلم همچنین برا ظهور سه صلوات بفرس. اللهم صل علی محمد و ال محمد اللهم عجل الویک الفرج اللهم الرزقنا توفیق الشهادت. التماس دعای فرج و شهادت
لالههههههههه عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 741 یگانه جون حاجت روا بشی الهی منم هانیه میشه دعا کنی برام ؟ روزای خیلی زیاد سختی رو دارم سپری میکنم همش تو فکرم خودکشیه
didhdheu مدیر استارتر عضویت: 1403/02/15 تعداد پست: 1200 منم هانیه میشه دعا کنی برام ؟ روزای خیلی زیاد سختی رو دارم سپری میکنم همش تو فکرم خودکشیه هانیه قشنگم میخای اسم هاتون رو بنویسم با متن دلخواهتون بذارم پیش داداش ابراهیم؟اگر مایلی درخاست بده بهم فداتبشم من
didhdheu مدیر استارتر عضویت: 1403/02/15 تعداد پست: 1200 مرسی عزیزذلم همچنین یگانه جانم پیام بالام رو بخون
مهراردیبهشتی عضویت: 1400/08/10 تعداد پست: 6647 برای منم دعا کن من بچگیم پدرم از دست دادم اکثرا به امام علی متوسل میشم